Λέσβος: Ερευνα για τον βιασμό της 13χρονης!

Ο εισαγγελέας Μυτιλήνης ζήτησε να κληθούν να δώσουν ανωμοτί εξηγήσεις οι δύο νεαροί, 22 και 21 χρόνων, αλλά και να κατασχεθούν τα κινητά τους

Προκαταρκτική έρευνα, στην οποία ζητεί να κληθούν να δώσουν ανωμοτί εξηγήσεις οι δύο νεαροί 22 και 21 χρόνων που καταγγέλλονται από τη 13χρονη μαθήτρια στη Λέσβο για βιασμό, διέταξε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Μυτιλήνης. Παράλληλα, ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λέσβου να κατασχέσουν τα κινητά τηλέφωνα των δύο ανδρών και περαιτέρω ψηφιακή τους ανάλυση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ουσιαστικά ζητεί να εξετάσουν και να ανασύρουν δεδομένα προκειμένου να δουν αν υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που να επιβεβαιώνει τις καταγγελίες βιασμού της 13χρονης και διαμοιρασμού του επίμαχου υλικού σε τρίτα πρόσωπα. Ακόμα επισημαίνεται στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. πως, αν υπάρχει λόγος, θα πρέπει να κληθεί εκ νέου η 13χρονη προκειμένου να εξεταστεί, παρουσία παιδοψυχολόγου, για να αντικρούσει ή να πάρει θέση σε όσα πουν οι δύο νεαροί στο πλαίσιο των ανωμοτί εξηγήσεων που θα δώσουν.

Σημειώνεται πως η 13χρονη γνωρίζει ότι το συγκεκριμένο υλικό είχε διαδοθεί σε κλειστές ομάδες επικοινωνίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς όμως εκείνη να το έχει στην κατοχή της. Παράλληλα, οι αστυνομικοί που χειρίζονται με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε η 13χρονη μαθήτρια από την Αγιάσο Λέσβου. Οι δύο νεαροί που καταγγέλλονται από το ανήλικο κορίτσι για τον βιασμό της εξακολουθούν να αρνούνται όλα όσα τους καταλογίζονται. Ενας μάλιστα εξ αυτών, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, αναφέρει πως έχει συνομιλίες στο κινητό του από τη 13χρονη, που αποδεικνύουν την αλήθεια και τι έχει συμβεί.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό φέρεται ότι έχει συμβεί στα τέλη Αυγούστου, ενώ το υλικό καταγγέλλεται ότι κοινοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, με τη 13χρονη να επιχειρεί να δώσει τέλος στη ζωή της. Η ανήλικη ανέφερε το περιστατικό στους γονείς της την περασμένη Τρίτη, όταν αντιλήφθηκε ότι το βίντεο κοινοποιήθηκε σε άλλα άτομα από τους νεαρούς. Μέχρι τότε δεν είχε προχωρήσει σε καταγγελία ούτε είχε αναφέρει το συμβάν σε κάποιο κοντινό της πρόσωπο. Το απόγευμα της Τετάρτης μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Μυτιλήνης έχοντας καταναλώσει 11 χάπια από τη φαρμακευτική αγωγή της μητέρας της, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να βλάψει τον εαυτό της. Σύμφωνα με τις περιγραφές του κοριτσιού, οι δύο νεαροί την έπεισαν να μπει στο αυτοκίνητό τους και, αφού την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία στον Αγιο Δημήτριο Αγιάσου, τη βίασαν από κοινού, βιντεοσκοπώντας τις πράξεις τους με κινητό τηλέφωνο. Σε βάρος των δύο ανδρών, ηλικίας 21 και 22 ετών, σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, γενετήσιες πράξεις και πορνογραφία ανηλίκων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα