Μαχαίρωσαν 84χρονη μέσα στο σπίτι της

Η ηλικιωμένη βρέθηκε στο πάτωμα, με τραύμα στην πλάτη και ίχνη από αίμα που είχε πατηθεί από παπούτσια

Ενα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στα Καμένα Βούρλα, όπου μια 84χρονη γυναίκα εντοπίστηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της! Η ηλικιωμένη είχε τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ σε απόσταση αναπνοής από το άψυχο σώμα της βρέθηκαν ίχνη από αίμα και πατημασιές, με τους άνδρες του Ανθρωποκτονιών να συγκεντρώνουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον δράστη.

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται το απόγευμα του Σαββάτου, όταν οι Αρχές δέχτηκαν κλήση από τον ξάδερφο της γυναίκας. Οπως εξήγησε, η 84χρονη δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή, με συνέπεια εκείνος να ανησυχήσει και να την αναζητήσει. Λίγο αργότερα άνδρες της Αστυνομίας συναντήθηκαν μαζί του έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης, όμως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την αγριότητα του εγκλήματος που θα αποκαλυπτόταν μπροστά στα μάτια τους.

Η 84χρονη βρισκόταν πεσμένη στο πάτωμα, με τραύμα στην πλάτη, ενώ δίπλα της υπήρχαν κηλίδες αίματος και ίχνη από αίμα που είχε πατηθεί από παπούτσια. Ωστόσο, η πόρτα του διαμερίσματός της δεν έφερε ίχνη παραβίασης και ήταν ξεκλείδωτη με το κλειδί πάνω, ενώ δεν εντοπίστηκαν ίχνη πάλης. Οι έρευνες των Αρχών για το φονικό στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις, με τους έμπειρους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Στο πλαίσιο αυτό, θα κληθούν για κατάθεση συγγενικά και φιλικά της πρόσωπα, αλλά και άτομα που επικοινώνησαν με τη γυναίκα το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να μάθουν αν υπήρχε κάτι που την απασχολούσε ή την προβλημάτιζε. Παράλληλα, η Αστυνομία συγκεντρώνει και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ώστε να διαπιστώσει ποιος ή ποιοι μπήκαν στο διαμέρισμα της οδού Παπαδημητρίου, τα τελευταία 24ωρα.

«Η 84χρονη έμενε στη Λιβαδειά και το σπίτι στα Καμένα Βούρλα ήταν το εξοχικό της. Πάντα πηγαινοερχόταν. Το τελευταίο διάστημα, περίπου έναν χρόνο, έμενε εδώ σχεδόν μόνιμα» ανέφερε γείτονας της άτυχης γυναίκας και συνέχισε: «Κάθε φορά που ερχόταν από τη Λιβαδειά μάς έλεγε ότι ήταν στενοχωρημένη, γιατί είχε τσακωμούς για τα κληρονομικά». Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της κοινότητας Καμένων Βούρλων επεσήμανε πως το θύμα παραθέριζε στην περιοχή τα τελευταία 8-10 χρόνια. «Τη βλέπαμε έξω, να κάνει βόλτα, να ψωνίζει, μέχρι εκεί. Ηταν ήσυχη γυναίκα, δεν είχε ενοχλήσει κανέναν» επεσήμανε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα