Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ο φονιάς ετοιμάζει αίτηση αναίρεσης των ισοβίων

Αίτηση αναίρεσης κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ισόβια, δεν αποκλείεται να καταθέσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος «πάγωσε» την κοινή γνώμη όταν ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς μπροστά στην 11 μηνών κορούλα τους, τον Μάιο του 2021!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος του 35χρονου πρώην πιλότου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου ενέχει νομικά σφάλματα και, ως εκ τούτου, ο εντολέας του έχει δικαίωμα να καταθέσει αίτηση αναίρεσης, ελπίζοντας ότι θα βρεθεί… μια ώρα αρχύτερα εκτός φυλακής. «Νομικά, όταν μια απόφαση τελειώνει από το Εφετείο, κάθε κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να ζητήσει αναίρεση, καθώς στην προκειμένη περίπτωση για νομικούς λόγους κάποια απόφαση μπορεί να έχει σφάλμα. Εδώ, για νομικούς λόγους πράγματι σφάλλει η απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου για τον πελάτη μου» τόνισε.

Οπως είπε, το αν θα ασκήσει αναίρεση ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα το αποφασίσει ο ίδιος εντός 20 ημερών από την καθαρογραφή της απόφασης, εξηγώντας παράλληλα πως αν συμβεί αυτό «τότε επιστρέφει πίσω η απόφαση». O καταδικασμένος σε ισόβια πιλότος μονοπωλεί την επικαιρότητα αρκετά συχνά το τελευταίο διάστημα, κυρίως λόγω της απόφασής του να δώσει πανελλήνιες. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι, με τα μόρια που κατάφερε να συγκεντρώσει, μπορούσε να περάσει στη Νομική Θεσσαλονίκης και στο αντίστοιχο τμήμα της Κομοτηνής. Επειδή, όμως, τα μαθήματα δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, ώστε να τα παρακολουθεί μέσα από τη φυλακή όσο θα εκτίει την ποινή του, θα πρέπει να κάνει μεταγραφή σε κάποια άλλη σχολή που θα καθιστά εφικτό κάτι τέτοιο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα