Αγωνία για τη μεγάλη Μαρινέλλα, κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου

Πάγωσε χθες το κοινό στο Ηρώδειο, όταν λίγο μετά την εμφάνισή της η σπουδαία Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή και μεταφέρθηκε λιπόθυμη στο νοσοκομείο.

Η μεγάλη κυρία του πενταγράμμου, που το προηγούμενο διάστημα ετοιμαζόταν πυρετωδώς για τη συναυλία, βρισκόταν στη σκηνή, ερμηνεύοντας τη μεγάλη της επιτυχία «Τα λόγια είναι περιττά». Φαινόταν όμως ότι, αν και ήταν μόλις το τρίτο τραγούδι του ρεπερτορίου της, δεν αισθανόταν καλά, ενώ «έσπαγε» και η φωνή της μέχρι που κατέρρευσε λιπόθυμη πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου.

Επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και πρώτοι προσέτρεξαν σε βοήθεια οι μουσικοί που βρίσκονταν στη σκηνή, ενώ άμεσα την παρέλαβαν διασώστες του ΕΚΑΒ και ειδοποιήθηκε γιατρός. Την ίδια ώρα οι θεατές, με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, ξέσπαγαν σε χειροκροτήματα. Στη συνέχεια η μεγάλη ερμηνεύτρια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Σε συγκλονιστικά βίντεο που έχουν ανέβει στα social media φαίνεται η Μαρινέλλα να τραγουδάει και σιγά σιγά να χάνει τα λόγια και την ισορροπία της και να σωριάζεται. Μετά τη διακοπή, οι υπεύθυνοι της συναυλίας ενημέρωσαν το κοινό ότι αναβάλλεται και κλήθηκαν να αποχωρήσουν όλοι από τον χώρο.

Η 86χρονη ερμηνεύτρια, ούσα τελειομανής, το τελευταίο διάστημα εργαζόταν επίμονα για τη συναυλία, προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια. Αυτό σίγουρα την είχε καταβάλει. Μάλιστα, η συναυλία συζητήθηκε ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες μετά την αποπομπή του Χρήστου Μάστορα, ο οποίος θα εμφανιζόταν στο πλευρό της, καθώς είχε απουσιάσει από την τελική πρόβα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα