Υπάρχει σωστό timing για να κερδίσεις στα τυχερά παιχνίδια;

Υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες οι στιγμές που μπορεί η τύχη να μας… χαμογελάσει λίγο περισσότερο;

Η συγκεκριμένη ερώτηση σίγουρα έχει απασχολήσει όσους ασχολούνται με τα τυχερά παιχνίδια, τα online casino και το στοίχημα γενικότερα. Για όσους το έχουν ψάξει λίγο παραπάνω, πρόκειται για τις λεγόμενες πλανητικές ώρες.

Σαν concept η ιδέα πως αυτές μπορούν να επηρεάσουν την έκβαση ενός παιχνιδιού που βασίζεται στην τύχη, από μόνη της ακούγεται συναρπαστική! Αλλά μπορεί όντως να υπάρχει η κατάλληλη στιγμή για να κερδίσεις, ή όλα είναι απλά μύθος; Με λίγα λόγια, υπάρχει κατάλληλη πλανητική ώρα για τυχερά παιχνίδια;

Οι πλανητικές ώρες και ο ρόλος τους

Άσχετα αν συμφωνεί κανείς, ή διαφωνεί μαζί τους, οι αστρολόγοι υποστηρίζουν πως κάθε ώρα της ημέρας «κυβερνάτε» από διαφορετικούς πλανήτες. Και κάθε πλανήτης φέρει μαζί του και συγκεκριμένες επιρροές. Για να δώσουμε ένα παράδειγμα, η ώρα του Δία, είναι η ώρα που θεωρείται πως φέρνει τύχη και ευκαιρίες.

Με βάση το παραπάνω παράδειγμα, την ώρα του Δία θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι και η καλύτερη στιγμή για κάποιον που παίζει τυχερά παιχνίδια. Όσο αν σε πολύ κόσμο τα παραπάνω ξενίζουν, είναι γεγονός πως δεν είναι λίγοι οι παίκτες που «πατάνε» σε αυτό τον τρόπο για να αυξήσουν τις πιθανότητες να έχουν επιτυχίες. Και πράγματι, η ώρα του Δία είναι εκείνη που αρκετοί θεωρούν πως η τύχη τους μεταβάλλεται προς το καλύτερο.

Τι λένε οι έρευνες για τις πλανητικές ώρες και τα τυχερά παιχνίδια;

Ισχύει το παραπάνω; Κανείς δεν ξέρει! Ή μάλλον κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει με επιστημονικά δεδομένα πως οι πλανητικές ώρες έχουν πραγματική επίδραση στα τυχερά παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα, αναζητώντας γενικότερα για έρευνες πάνω στα τυχερά παιχνίδια, αυτό που θα παρατηρήσει κανείς είναι πως η μεγάλη πλειοψηφία τους βασίζεται στην ψυχολογία των παικτών και της στατιστικές πιθανότητες. Ελάχιστες, έως μηδενικές είναι εκείνες που έχουν καταπιαστεί με τις πλανητικές ώρες και την επίδραση τους στα τυχερά παιχνίδια.

Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό που να αποδεικνύει ότι οι πλανητικές ώρες μπορούν να σου δώσουν το πάνω χέρι. Από εκεί και πέρα όμως, η ιδέα -και μόνο- ότι υπάρχει κάτι μαγικό και μυστικιστικό που μπορεί να ενισχύσει την τύχη μας, σίγουρα κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό​.

Πώς σχετίζεται το ωροσκόπιο με τα τυχερά παιχνίδια;

Για τους λάτρης του ωροσκοπίου οι πλανήτες και τα ζώδια παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα. Αρκετοί εξ’ αυτών μάλιστα, βασίζουν πάνω του σε μεγάλο βαθμό τις επιλογές τους μέσα στην ημέρα. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα των ανθρώπων που πιστεύει στο ωροσκόπιο και παίζει τυχερά παιχνίδια.

Για παράδειγμα, αν το ωροσκόπιό σου λέει ότι ο Δίας, ή η Αφροδίτη βρίσκονται σε ευνοϊκή θέση, μπορεί να θεωρηθεί ιδανική στιγμή για να δοκιμάσεις την τύχη σου στα τυχερά παιχνίδια. Μπορεί να μην υπάρχει καμία επιστημονική βάση πίσω από αυτό, αλλά σίγουρα το κάνει πιο ενδιαφέρον! Και, ας είμαστε ειλικρινείς, αν κερδίσεις, θα έχεις και μια πολύ καλή ιστορία να πεις στους φίλους σου​.

Πραγματικότητα ή μύθος;

Τελικά, μπορεί η αστρολογία να σου προσφέρει κάποια επιπλέον τύχη στα τυχερά παιχνίδια; Ίσως ναι, ίσως όχι. Αν πιστεύεις στις πλανητικές ώρες και στο ωροσκόπιο, τότε πιθανότατα θα νιώσεις ότι οι επιλογές σου είναι πιο στοχευμένες. Αλλά αν είσαι σκεπτικιστής, πιθανότατα θα θεωρήσεις ότι όλα αυτά είναι απλώς μέρος της διασκέδασης. Το πιο σημαντικό όμως είναι να απολαμβάνεις το παιχνίδι και να θυμάσαι ότι η τύχη είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε απόλυτα. Παίξε με σύνεση και απόλαυσέ το!

Τελικά, το σωστό timing μπορεί να είναι απλώς μια αίσθηση, αλλά αν πιστεύεις στην τύχη σου και στη σωστή στιγμή, γιατί να μην το δοκιμάσεις;

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα