Συνελήφθη δραπέτης που έκλεβε πολυτελή αυτοκίνητα

Μέσα σε διάστημα μόνο μίας εβδομάδας είχε καταφέρει να κλέψει επτά οχήματα

Δραπέτης φυλακών από το καλοκαίρι, ο οποίος εξέτιε ποινή για κλοπή 130 πολυτελών οχημάτων, συνελήφθη σε συντονισμένη επιχείρηση της Ασφάλειας Εξαρχείων, καθώς ταυτοποιήθηκε ως δράστης κλοπής επτά πολυτελών αυτοκινήτων από πάρκινγκ της περιοχής, μέσα σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας.

Η Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια, έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, μετατράπηκε σε υπαίθριο πάρκινγκ… πολυτελών αυτοκινήτων. Αν και οι ιδιοκτήτες των οχημάτων κατήγγειλαν τις κλοπές από τα στεγασμένα πάρκινγκ, η ταυτοποίηση του δράστη ήταν αδύνατη, καθώς εκτός από το αυτοκίνητο αφαιρούσε και το καταγραφικό του συστήματος ασφαλείας που διέθετε ο χώρος. Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου «τρύπωσε» σε πάρκινγκ της οδού Μπουμπουλίνας, δίπλα από το υπουργείο Πολιτισμού, αφαιρώντας με τα κλειδιά της αντιπροσωπίας πέντε πολυτελή αυτοκίνητα μαζί με το καταγραφικό. Δύο ημέρες μετά, από πάρκινγκ στην οδό Αγγέλων αφαίρεσε μια Porsche και λίγες ώρες προτού συλληφθεί, από χώρο στάθμευσης στην Τσαμαδού «έβγαλε» επτά αυτοκίνητα.

Επέλεγε να σταθμεύει σε κοντινή απόσταση τα οχήματα, ώστε να διαπιστώσει αν είχαν tracker, και στη συνέχεια τα μετέφερε στην καβάτζα στην περιοχή του Ζωγράφου και τα προωθούσε στους «πελάτες». Η αρχή του τέλους ξεκίνησε όταν πλήρωμα περιπολικού της Αμεσης Δράσης εντόπισε στην περιοχή του Ζωγράφου σταθμευμένο ένα από τα κλεμμένα οχήματα. Η περιέργεια ενός ηλικιωμένου πρόδωσε το σπίτι όπου διέμενε ο δράστης, ο οποίος αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών και επιχείρησε να διαφύγει προσποιούμενος τον αδελφό του, αναφέροντας τα στοιχεία του σε έλεγχο εξακρίβωσης. Αστυνομικός της Ασφάλειας Εξαρχείων αναγνώρισε το τατουάζ που έφερε στο πόδι από τη βερμούδα που φορούσε και ζήτησε από τους άνδρες της Αμεσης Δράσης να συλληφθεί. Στο Τ.Α. Εξαρχείων ομολόγησε όλες τις κλοπές που είχε διαπράξει και ανέφερε όλα τα σημεία όπου είχε μεταφέρει τα οχήματα που είχε αφαιρέσει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα