Μπαράζ καταγγελιών για βιασμούς

Τα περιστατικά που σημειώθηκαν σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Ρόδο ερευνώνται από τις υπηρεσίες Ασφαλείας

Ούτε μία ούτε δύο αλλά τέσσερις καταγγελίες για βιασμούς σε τρία νησιά της χώρας έχουν υποβληθεί τα τελευταία 24ωρα στις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες και ερευνώνται από τις Αρχές. Στην Κέρκυρα, ένας 16χρονος από την Αλβανία και ένας 18χρονος από τη Βουλγαρία συνελήφθησαν για τον βιασμό μιας 26χρονης τουρίστριας από τον Καναδά. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι τα ξημερώματα της Κυριακής και ενώ βρισκόταν σε υπαίθριο πάρκινγκ κέντρου διασκέδασης στην πόλη της Κέρκυρας, την προσέγγισαν οι δύο νεαροί, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στους αστυνομικούς, οι δράστες την ακινητοποίησαν και τη βίασαν, καθώς δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει.

Οπως προέκυψε, ο ένας από τους νεαρούς βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο τον βιασμό, με το υλικό να έχει εντοπιστεί από τις Αρχές. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τους δύο δράστες και τους συνέλαβαν, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα. Στη Ζάκυνθο, ένας 36χρονος Αγγλος κατήγγειλε ομοεθνή του ότι τον βίασε μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Οπως είπε, όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου. Ενώ κοιμόταν στο δωμάτιό του, εισέβαλε αιφνιδιαστικά ο 38χρονος, τον οποίο είχε γνωρίσει το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο ξενοδοχείο, και τον βίασε πάρα την αντίσταση που προέβαλε. Ο 38χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου.

Σε σκάφος και στο σπίτι

Εφιαλτικές ώρες στα χέρια του βιαστή της φέρεται ότι έζησε και μια 27χρονη από την Ουγγαρία στη Ζάκυνθο. Στους αστυνομικούς κατήγγειλε ότι γνώρισε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής έναν άνδρα περίπου 26 ετών και έδωσαν ραντεβού για να συναντηθούν. Ομως, όταν συναντήθηκαν, ο δράστης φέρεται ότι της έριξε υπνωτικό στο ποτό της και ότι τη βίασε τρεις φορές, σε σκάφος και στο σπίτι του. Στη συνέχεια τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο ξενοδοχείο της και αποχώρησε. Τέλος, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, μια Ολλανδέζα κατήγγειλε ότι τα ξημερώματα της Κυριακής άγνωστος άνδρας, ο οποίος της συστήθηκε ως Κώστας, τη μετέφερε με το όχημά του σε άγνωστη παραλία στο Φαληράκι και τη βίασε μέσα στο αυτοκίνητό του, χωρίς η ίδια να μπορεί να αντιδράσει, καθώς ήταν μεθυσμένη. Επειτα από αναζητήσεις, αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον φερόμενο ως δράστη. Η 18χρονη αναγνώρισε στο πρόσωπο ενός 34χρονου από τη Συρία τον βιαστή της. Οι καταγγελίες ερευνώνται από τις υπηρεσίες Ασφαλείας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα