Στο σφυρί η μεζονέτα του Λύτρα!

Το ακίνητο όπου μένει η πρώην σύζυγός του με τις δύο μεγάλες κόρες του βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 9 Οκτωβρίου

Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα! Ο επόμενος σκόπελος είναι στις 9 Οκτωβρίου, ημέρα πλειστηριασμού της μεζονέτας όπου μένουν η πρώην σύζυγός του, οι δύο μεγάλες κόρες του και ο ίδιος μετά την αποφυλάκισή του. Το ακίνητο βγαίνει στο σφυρί με τιμή εκκίνησης τα 367.877 ευρώ, ενώ η εκτιμώμενη αξία του χώρου στάθμευσης είναι 11.132 ευρώ.

Ωστόσο, «πρώτο τραπέζι πίστα» γλέντησε την αποφυλάκισή του ο Απόστολος Λύτρας στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής όπου εμφανίζονται ο Λευτέρης Πανταζής και η Ελλη Κοκκίνου, αν και σε λίγες ημέρες θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πλειστηριασμό του σπιτιού στο Πάτημα Χαλανδρίου. Ο 52χρονος ποινικολόγος θέλησε να γιορτάσει την αποφυλάκισή του στο πλευρό της μεγάλης του κόρης το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στα μπουζούκια, παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Την εμφάνιση του δικηγόρου μετά την αποφυλάκισή του σχολίασε χθες σε δηλώσεις του ο Λευτέρης Πανταζής. «Πολύ αδυνατισμένο τον είδα, αλλά ήταν πολύ χαρούμενος. Ηταν η κορούλα του μαζί, τρεις κυρίες και ένας νεαρός. Χορέψαμε, κατέβηκα κάτω, τον χαιρέτησα… Μου πέταξε λουλουδάκια» ανέφερε ο τραγουδιστής.

«Τον ξέρω πολλά χρόνια. Ηταν χαρούμενος και ευδιάθετος. Ταλαιπωρημένος και κουρασμένος μού φάνηκε, γιατί όλη αυτή την ταλαιπωρία που πέρασε… Εντάξει, χρειαζόταν να πάρει λίγο τα πάνω του. Του δώσαμε λίγο χαρά. Ηταν αδύνατος, αδυνατισμένος πολύ, καταβεβλημένος, κουρασμένος. Εντάξει, δεν ήταν λίγο αυτό που πέρασε. Δεν είναι και το καλύτερο να περάσει ένα τέτοιο συμβάν, αυτό που του συνέβη. Είναι σαν να γλέντησε την απελευθέρωσή του» πρόσθεσε ο Λευτέρης Πανταζής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ψάχνει ήδη να νοικιάσει νέο σπίτι και περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο γραφείο του. Μέχρι στιγμής δεν έχει δει από κοντά τη μικρότερη κόρη του, την 9χρονη Δανάη, την οποία έχει αποκτήσει με την Σοφία Πολυζωγοπούλου. Ο περιοριστικός όρος που επιβάλλει την παραλαβή του παιδιού έξω από αστυνομικό τμήμα φαίνεται έως σήμερα αποτρεπτικός για τη συνάντηση του πατέρα με την ανήλικη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα