Η μητέρα του 18χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο ζητά να μάθει τι συνέβη

Να μάθει τουλάχιστον πως συνέβη το τροχαίο δυστύχημα αναζητά η μητέρα του 18χρονου που έχασε τη ζωή του στο Παγκράτι τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου, όταν με το μηχανάκι του συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος συνοριοφύλακας. Ακόμη μία φορά η μητέρα κάνει έκκληση για μάρτυρες και πληροφορίες για τις συνθήκες του τραγικού τροχαίου. Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά σε ανάρτησή της, την έχουν ενημερώσει πως υπάρχουν άτομα που είδαν τι ακριβώς συνέβη.

«Καλησπέρα σας. Είμαι η μητέρα του νεαρού δεκαοχτάχρονου που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα της οδού Υμηττού και Φρύνωνος, στο Παγκράτι. Με ενημερώνουν ότι υπήρχαν διερχόμενοι περαστικοί και κάτοικοι που είδαν το περιστατικό ή άκουσαν τον θόρυβο, και έσπευσαν στο σημείο. Σας παρακαλώ θερμά, με απόλυτη εχεμύθεια σε προσωπικό μήνυμα θα ήθελα να μου στείλουν οποίο στοιχείο μπορεί να με βοηθήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να εκτεθεί κανένα όνομα στη δημοσιότητα. Σας θερμοπαρακαλώ και να γνωρίζετε ότι τα παλικάρια μας ήταν νόμιμα και σε άριστη κατάσταση» αναφέρει στην ανάρτησή της στο facebook, που μετρά χιλιάδες κοινοποιήσεις» εκλιπαρεί η χαροκαμένη μάνα.

Τη μοιραία βραδιά, κάτω από συνθήκες που διερευνά η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος συνοριοφύλακας συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 18χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Σοβαρά τραυματίστηκε και ο επίσης 18χρονος συνεπιβάτης του, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς». Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με ελαφρύτερα τραύματα, όπως και μια 24χρονη που ήταν μαζί του στο Ι.Χ. Οσοι όμως γνωρίζουν την περιοχή, μιλούν για επικίνδυνο σημείο, με πολλούς οδηγούς να παραβιάζουν καθημερινά τα φανάρια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα