Στη «φάκα» ντίλερ που πουλούσε κόκα σε… γερά πορτοφόλια

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει όχι μόνο οι διασυνδέσεις του διακινητή και η διαδρομή της άσπρης σκόνης, αλλά και το πελατολόγιό του

Τον ύπνο τους έχουν χάσει εδώ και λίγες ώρες γνωστοί κοσμικοί και επιχειρηματίες με «χοντρά» πορτοφόλια από την αποκάλυψη ότι συνελήφθη διαβόητος ντίλερ ναρκωτικών, ο οποίος «έσπρωχνε» ροζ κοκαΐνη άριστης ποιότητας σε πελάτες με «χρυσά» ρουθούνια, σε high class μαγαζιά της Αθήνας και της Μυκόνου!

Και αυτό γιατί στο μικροσκόπιο των διωκτικών Αρχών έχουν ήδη μπει όχι μόνο οι διασυνδέσεις του καλά δικτυωμένου διακινητή κόκας και η διαδρομή των ναρκωτικών, αλλά και το πελατολόγιό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «Ράμπο» της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής έφτασαν στα ίχνη του κατηγορούμενου προμηθευτή των celebrities και των πλουσίων έπειτα από μια πληροφορία που έφτασε στα αυτιά τους, η οποία ανέφερε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο διακινεί ναρκωτικές ουσίες σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο νησί των ανέμων. Αμεσα συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία ξεκίνησε έρευνες σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν η συγκεκριμένη πληροφορία είναι αξιόπιστη.

Από τα στοιχεία που προέκυψαν, αλλά και από την παρακολούθηση των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος προμήθευε θαμώνες χλιδάτων νυχτερινών καταστημάτων με κοκαΐνη, με συνέπεια να ακολουθήσει έφοδος σε δυο μαγαζιά και να προσαχθούν στην Ασφάλεια συνολικά έξι άτομα. Εν συνεχεία, συνελήφθησαν τα τέσσερα εξ αυτών, ανάμεσά τους και ο ντίλερ των επωνύμων, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος των Αρχών με πλούσιο φάκελο στην Ασφάλεια, καθώς το όνομά του φιγουράρει στην κορυφή δικογραφιών με ηχηρά ονόματα. Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται ότι είχε εμπλακεί πριν από εννέα χρόνια σε μεγάλο κύκλωμα που «έσπρωχνε» κοκαΐνη και καλλίγραμμες καλλονές σε οικονομικά ευκατάστατους πελάτες!

«Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης κλιμακίου της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου, ακινητοποιήθηκαν και προσήχθησαν στην έδρα της υπηρεσίας μας έξι άτομα από δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Χώρα Μυκόνου… Μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, στοιχείων, αλλά και τη φυσική επιτήρηση, προέκυψε ότι οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, τουλάχιστον από τις 8/8/2024, ενεργούσαν πωλήσεις ναρκωτικών ουσιών στη νήσο Μύκονο, επιδιώκοντας τον προσπορισμό μεγάλου οικονομικού οφέλους. Οπως διαπιστώθηκε κατά την έρευνα, ο κατηγορούμενος προέβαινε σε αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών που λάμβαναν χώρα σε εκδηλώσεις εντός νυχτερινών καταστημάτων» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας.

Σε άλλο σημείο του εγγράφου τονίζεται ότι «στην κατοχή των τεσσάρων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, ενώ τα δύο άτομα, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους, αποχώρησαν από την υπηρεσία μας». Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, στην κατοχή του γνωστού ντίλερ ναρκωτικών βρέθηκαν τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους 0,29, 0,7 και 0,74 γραμμαρίων και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου, μάρκας iPhone, τα οποία κατασχέθηκαν.

Στην κατοχή του δεύτερου συλληφθέντoς βρέθηκαν ένα γυάλινο καφέ φιαλίδιο με λευκό καπάκι, το οποίο περιείχε 7,5 ml της ναρκωτικής ουσίας GHB (υδροξυβουτυρικό οξύ), γνωστής και ως υγρό ecstasy, και μία χρησιμοποιημένη ιατρική σύριγγα, ενώ στην κατοχή του τρίτου και του τέταρτου κατηγορουμένου βρέθηκαν πλαστικές αεροστεγείς συσκευασίες που περιείχαν διάφορες ποσότητες κοκαΐνης και ροζ κοκαΐνης, γνωστής και ως TUSI, η οποία θεωρείται ναρκωτικό πολυτελείας, καθώς είναι ιδιαίτερα ακριβή και καταναλώνεται κυρίως σε χώρους ηλεκτρονικής μουσικής, νυχτερινά κέντρα και πάρτι!

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του ενός εκ των κατηγορουμένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις ταμπλέτες (καρτέλες) χαπιών με την επωνυμία STROMPA, οι οποίες περιείχαν συνολικά 25 χάπια, μία φιάλη με την ένδειξη CAVERJECT, η οποία περιείχε ένα χάπι, ένα μεταλλικό ροζ σωληνάριο με τρεις θήκες, μέσα στις οποίες υπήρχαν υπολείμματα κοκαΐνης και ροζ κοκαΐνης, μια ροζ σακούλα που περιείχε μικροποσότητα ροζ κοκαΐνης, μεικτού συνολικού βάρους περίπου 0,78 γραμμαρίων, ένα μεταλλικό εξάρτημα εισρόφησης κοκαΐνης με υπολείμματα κοκαΐνης και ένα ξύλινο κουταλάκι με υπολείμματα κοκαΐνης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα