Στη φυλακή ο Σύρος για βιασμό της 13χρονης κόρης της συντρόφου του

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ηρακλείου ο 25χρονος Σύρος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε τη 13χρονη κόρη της 36χρονης συντρόφου του από τη Βουλγαρία, καθώς κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα!

Αντιθέτως, αποφασίστηκε η 36χρονη μητέρα να αφεθεί ελεύθερη, με την επιβολή των περιοριστικών όρων της εμφάνισής της στο αστυνομικό τμήμα το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Σύμφωνα με το site dikastiko.gr, η φρικιαστική υπόθεση, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, ήρθε στο φως όταν το άτυχο κοριτσάκι βρήκε το σθένος να αποκαλύψει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας όσα εφιαλτικά βίωσε στα χέρια του συντρόφου της μητέρας της. Οπως φέρεται ότι είπε η 13χρονη στην κατάθεσή της, ο 25χρονος τρύπωσε στο δωμάτιό της το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και, αφού την απείλησε, προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της παρά τη θέλησή της.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό, όμως, είναι πως όταν βρήκε τη δύναμη να αποκαλύψει στη μητέρα της όσα έγιναν, εκείνη τη χτύπησε και την απείλησε, μην αφήνοντάς της άλλη επιλογή από το να την καταγγείλει στις διωκτικές Αρχές, όπως και τον παιδοβιαστή σύντροφό της! Η κατάληξη ήταν να συλληφθεί το ζευγάρι και σε βάρος του 25χρονου να ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού. Στην κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερη σύντροφό του ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία. Επειτα από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ένα ιδιαίτερα νοσηρό περιβάλλον στο οποίο ζούσαν τόσο η 13χρονη όσο και τα δύο μικρότερα αδέλφια της, τα οποία μεταφέρθηκαν προσωρινά σε σπίτια συγγενών με εισαγγελική παρέμβαση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα