«Γιατί κάηκε το παιδί μου, κ. Μητσοτάκη;»

Ανάρτηση-ξέσπασμα της Καρυστιανού κατά του πρωθυπουργού και όσων αποκρύπτουν την αλήθεια για το έγκλημα στα Τέμπη

Πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και όσων αποκρύπτουν την αλήθεια εξαπέλυσε η Μαρία Καρυστιανού, η μητέρα-σύμβολο, πρόεδρος του Συλλόγου των Τεμπών, που ζητά δικαίωση στη μνήμη των 57 νέων ανθρώπων που βρήκαν φρικτό θάνατο στη σιδηροδρομική τραγωδία που πάγωσε τη διεθνή κοινότητα.

Η μητέρα της αδικοχαμένης Μάρθης, με μία ανάρτησή της στα social media, έθεσε σειρά ερωτημάτων, καταρρίπτοντας τα ψέματα που έχουν διατυπωθεί σχετικά με τα αίτια της έκρηξης που έκαψε 30 ανθρώπους που επέβαιναν στο τρένο, τονίζοντας τα αποτελέσματα της μελέτης του τεχνικού συμβούλου που διόρισαν οι συγγενείς των θυμάτων. Παράλληλα, στρέφεται κατά του ανακριτή, ο οποίος -όπως επισημαίνει- δεν έκανε σωστά τη δουλειά του.

«Μετά τη μέγιστη επιστημονική επιβεβαίωση από ειδικό καθηγητή των ΗΠΑ, η έκρηξη οφείλεται σε αρωματικούς υδρογονάνθρακες. Οχι! Τα άκαυστα έλαια σιλικόνης των μηχανών ΔΕΝ προκάλεσαν την έκρηξη! Το παράνομο φορτίο που μετέφερε το εμπορικό έκαψε 30 ανθρώπους… Ο τεχνικός μας σύμβουλος κ. Κοκοτσάκης και η ομάδα του, που δέχθηκαν άδικη επίθεση με σκοπό την αποδόμηση της μελέτης τους, δικαιώθηκαν ως προς τα αποτελέσματα της έρευνάς τους. Ο “υποδειγματικός” ανακριτής οφείλει τώρα να εισακούσει τα αιτήματά μας περί διερεύνησης της έκρηξης…» ανέφερε και συνέχισε:

«Αν βέβαια δεν είχε “ξεχάσει” να ζητήσει τα βίντεο της εμπορικής, θα είχαμε νωρίτερα τις απαντήσεις που ψάχνουμε… Ποιος το φόρτωσε; Ποιος θα παραλάμβανε; Το ίδιο θα είχε βοηθήσει, αν είχε απαιτήσει να έχει τα πραγματικά ηχητικά στη δικογραφία και όχι να μας κοροϊδεύει με το στικάκι που του δώσανε… Γιατί τέτοιο μοντάζ στα ηχητικά; Τι φοβούνται ότι θα μαθευτεί; Τελικά, δυστυχώς, ΟΥΤΕ θεωρίες συνωμοσίας ούτε μπαζο-αερολογίες ούτε “ταχύτατη και αποτελεσματική Δικαιοσύνη” βιώσαμε μέχρι στιγμής στο έγκλημα των Τεμπών…» Η ίδια κατέληξε στην ανάρτησή της εκφράζοντας την πεποίθηση πως όλα όσα αποκαλύπτονται είναι η αλήθεια. «Γιατί κάηκε το παιδί μου, κ. Μητσοτάκη;» διερωτήθηκε η τραγική μητέρα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα