Τρόμος! Μεθυσμένος πήγε να μπει στο πιλοτήριο σε πτήση από Αγγλία προς Κω

Ο πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Μονάχου

Πτήση τρόμου μετατράπηκε αυτή από το Γκάτγουικ της Βρετανίας στην Κω, όταν ένας μεθυσμένος επιβάτης επιχείρησε να εισβάλει στο πιλοτήριο, αναγκάζοντας τον πιλότο αντί για Κω να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Μόναχο. Το αεροσκάφος της easyJet βρισκόταν στα 30.000 πόδια, όταν ο μεθύστακας επιβάτης, σε κατάσταση αμόκ, σηκώθηκε από τη θέση του και αρχικά προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα της εξόδου κινδύνου. Το πλήρωμα προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες ούρλιαζαν έντρομοι να σταματήσει.

Ολα άρχισαν όταν το αεροσκάφος έπεσε σε αναταράξεις και ο νταής άνδρας άρχισε να αποκαλεί τον πιλότο «σκουπίδι» και να απειλεί ότι θα μπει στο πιλοτήριο και θα αναλάβει εκείνος τα χειριστήρια. Μάλιστα, το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, που αναρτήθηκε στο TikTok και έγινε γρήγορα viral. Το βίντεο δείχνει τις προσπάθειες του πληρώματος της πτήσης EZY8235 να σταματήσει τον μεθυσμένο άνδρα αλλά και τις φωνές των υπόλοιπων επιβατών, οι περισσότεροι από τους οποίους ταξίδευαν οικογενειακώς για διακοπές στην Κω. Τελικά, με την παρέμβαση ενός επιβάτη, ο ταραξίας ακινητοποιήθηκε στο πάτωμα του αεροπλάνου.

Ο πιλότος προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Μονάχου, μία ώρα και 44 λεπτά μετά την απογείωση, όπου εκεί αστυνομικοί που είχαν ενημερωθεί περίμεναν για να συλλάβουν τον άνδρα που έκανε άνω κάτω την πτήση. Μετά τη σύλληψή του ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, όμως εξαιτίας της αναγκαστικής προσγείωσης οι επιβάτες διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο της πόλης. \Η αεροπορική εταιρία σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε: «Αν και τέτοια περιστατικά είναι σπάνια, δεν ανεχόμαστε προσβλητική ή απειλητική συμπεριφορά». Στα σχόλια που συνοδεύουν το βίντεο, που ανέβηκε και στο Χ, πολλοί από τους επιβάτες της πτήσης-θρίλερ εξέφραζαν τις διαμαρτυρίες τους πώς επιτράπηκε στον συγκεκριμένο άνδρα, που ήταν εμφανώς μεθυσμένος, να επιβιβαστεί. Επιπλέον, άλλοι ανέφεραν πως όχι μόνο επιβιβάστηκε μεθυσμένος, αλλά επιπλέον προσέφεραν ποτό κατά τη διάρκεια της πτήσης, προτού αρχίσει το τρομακτικό σόου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα