Τρόλεϊ έριξε κολόνα που τραυμάτισε 14χρονη

Τύχη βουνό είχε η 14χρονη στη Νέα Φιλαδέλφεια που παραλίγο να την καταπλακώσει η κολόνα ηλεκτροδότησης του τρόλεϊ που ξηλώθηκε από τη διάβρωση.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Φωκών, κοντά στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας, όταν το διερχόμενο τρόλεϊ «ζόρισε» με τα συρματόσχοινά του την κολόνα, η οποία είχε σαπίσει, και κόπηκε. Τη στιγμή που έπεφτε η κολόνα χτύπησε ξυστά μια 14χρονη στο κεφάλι και στα πόδια. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ.
Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε πώς έγινε το ατύχημα.

«Η κολόνα έπεσε πάνω στην κοπέλα με την κάτω πλευρά και τη χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της και από τη φόρα που είχε η κολόνα η κοπέλα έπεσε και χτύπησε και στα γόνατα. Μόλις είδαμε ότι ήταν καλά, προσπαθήσαμε να τη βοηθήσουμε». Συμπλήρωσε μάλιστα πως τη στιγμή που η κολόνα έπεφτε η αδελφή της 14χρονης την τράβηξε και αποφεύχθηκε το χειρότερο.

«Δεν φαινόταν πως η κολόνα ήταν σάπια, δεν φαινόταν με το μάτι. Κόπηκε στη ρίζα της» είπε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Τομπούλογλου. Ο δήμαρχος τόνισε πως την αποκλειστική ευθύνη για τις κολόνες την έχει η ΟΣΥ και υπάγεται στη δική της αρμοδιότητα. Μάλιστα τόνισε πως η ΟΣΥ έχει λάβει εντολή να κάνει έλεγχο στις κολόνες στήριξης. «Θα στείλω αύριο χαρτί στην ΟΣΥ να κάνει έλεγχο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα