Σοκ: Αυτοκτόνησε αστυνομικός στον Νέο Βουτζά

Ήταν πατέρας τριών ανήλικων παιδιών και έβαλε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο, λίγο μετά από συνομιλία με τη σύζυγό του

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το τραγικό φινάλε που έγραψε ο 35χρονος αστυνομικός και τρίτεκνος πατέρας στον Νέο Βουτζά, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο δευτερόλεπτα αφού τερμάτισε τη βιντεοκλήση με τη σύζυγό του. Η τραγωδία γράφτηκε το μεσημέρι της Τρίτης. Ο Τ.Τ., πατέρας τριών παιδιών, από 4 έως 11 χρόνων, με καταγωγή από τη Φλώρινα, που είχε υπηρετήσει στην προσωπική φρουρά του Γιάνη Βαρουφάκη όταν το κόμμα είχε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και έπειτα στο Α.Τ. Ραφήνας, μιλούσε μέσω βιντεοκλήσης με τη διατροφολόγο σύζυγό του και ακόμα μια φορά προσπαθούσαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα στον γάμο τους.

Αυτό φαίνεται πως τον είχε καταβάλει ψυχολογικά και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αποτρέψει τον διαφαινόμενο χωρισμό. Η συνομιλία με τη σύζυγό του διήρκεσε περίπου 20 λεπτά, όμως κατά τη διάρκειά της εκείνος της έδειξε το όπλο υπονοώντας ότι έχει επιλέξει το τραγικότερο τέλος. Δευτερόλεπτα μετά πάτησε τη σκανδάλη και άφησε πίσω του τα πάντα. Η γυναίκα έντρομη ειδοποίησε αμέσως την Αμεση Δράση, όμως οι συνάδελφοί του που έσπευσαν τον εντόπισαν νεκρό σε μια ρεματιά κοντά στο σπίτι του μέσω του στίγματος του τηλεφώνου. «Μαλώσαμε τηλεφωνικά, είχαμε καθημερινές διαφωνίες. Εκείνη την ώρα δεν ήταν στη δουλειά ο άντρας μου, με πήρε τηλέφωνο και ήθελε να βγάλει από μέσα του αυτά που ένιωθε, και του ζήτησα να μιλήσουμε μετά το μεσημέρι, όταν θα σχολούσα κι εγώ από τη δική μου εργασία, αλλά αυτός επέμενε να τα λύσουμε όλα εκείνη την ώρα» είπε στο newsit.gr η σύζυγος του αστυνομικού.

«Xωρισμός»

«Εγώ του είπα ότι πρέπει να ηρεμήσουμε, να βρούμε μια λύση και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε, να είμαστε μαζί. Δεν μου είχε πει ποτέ ότι σκεφτόταν να κάνει κακό στον εαυτό του» είπε η γυναίκα και συνέχισε: «Οσο ήρεμα και να του μιλούσα εγώ, αυτός δεν μπορούσε να διαχειριστεί αυτά που λέγαμε. Εγώ δεν του ζήτησα να χωρίσουμε, εκείνος μου είπε ότι δεν θέλει να χωρίσουμε, κι εκείνη την ώρα του απάντησα ότι, αν δεν βρούμε λύση, να προχωρήσουμε ήρεμα χωρίς καβγάδες, ίσως να είναι καλύτερα να σκεφτούμε τον χωρισμό και να βρούμε μια κοινή πορεία, ώστε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μαζί». Εκείνος όμως, σύμφωνα με την ίδια, δεν μπορούσε να δεχτεί τον χωρισμό ως ενδεχόμενο.

«Εκείνη τη στιγμή μού απάντησε ότι την οικογένεια την έκανε για να είμαστε όλοι μαζί και δεν την έκανε για να χωρίσουμε και να βλέπει τα παιδιά μόνο τα Σαββατοκύριακα. Δεν είπαμε κάτι άλλο, του είπα μόνο ότι θα σχολάσω το απόγευμα και θα δούμε τι θα κάνουμε, θα μιλήσουμε με ηρεμία, δεν με προειδοποίησε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του. Στη συνέχεια μου απάντησε “θα δω εγώ τι θα κάνω και έγινε αυτό που έγινε» κατέληξε η σύζυγος. Ούτε συγγενείς ούτε συνάδελφοι είχαν καταλάβει ότι τον απασχολεί κάτι. Μάλιστα, οι συνάδελφοί του τον περιέγραφαν ως «συνεσταλμένο, κλειστό και ένα άγιο παιδί». Ετσι, κανείς από τον κύκλο του, ούτε καν η σύζυγός του, δεν είχε διαπιστώσει ότι ο ψυχικός κόσμος του 35χρονου είχε καταρρεύσει, ώστε να υπάρξει κινητοποίηση και να έχει μια συνδρομή ειδικού που ίσως να είχε αποτρέψει αυτή την τραγωδία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα