Φιάσκο η… εξάρθρωση κυκλώματος μαστροπείας

Μύκονος: Μετά την απελευθέρωση των «Πακιστανών βιαστών» τουρίστριας, τα… λαγωνικά της Αστυνομίας έκαναν «φάουλ» και σε δεύτερη σοβαρή υπόθεση

Σε… φιάσκο εξελίχθηκε και δεύτερη υπόθεση που υποτίθεται πως εξιχνίασαν τα… λαγωνικά της Αστυνομίας στη Μύκονο, καθώς, μετά την απελευθέρωση των Πακιστανών φερόμενων ως βιαστών τουρίστριας, ελεύθεροι χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκαν και οι δύο Ελληνες οδηγοί που μετέφεραν τις καλλίγραμμες Βραζιλιάνες σε πελάτες στο νησί των ανέμων.

Η υπόθεση μαστροπείας που είχε στηθεί στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων για πελάτες με βαριά πορτοφόλια είχε εξιχνιαστεί την περασμένη εβδομάδα, καθώς επί μεγάλο χρονικό διάστημα φιγουράριζαν καλλίγραμμες εκδιδόμενες κοπέλες σε site που είχαν φτιάξει τα μέλη του κυκλώματος.

Επειτα από έρευνες οι αστυνομικοί του νησιού συνέλαβαν δύο Ελληνες, 31 και 30 ετών, που μένουν μόνιμα στη Γερμανία, οι οποίοι ήταν οδηγοί και μετέφεραν τις κοπέλες από τη Λατινική Αμερική στους πελάτες αντί 350 ευρώ για μία ώρα παροχής των υπηρεσιών τους. Τα μέλη του κυκλώματος κρατούσαν αιχμάλωτες τις κοπέλες. Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε πολυτελές ξενοδοχείο στην περιοχή του Ορνού, όπου οδηγούσαν τις γυναίκες, ενώ άλλη μία είχε ολοκληρώσει το ραντεβού της.

Εγκέφαλος

Εγκέφαλος της συμμορίας ήταν 41χρονος Ελληνας, ο οποίος -κατά διαβολική σύμπτωση- είχε εξαφανιστεί από το νησί μία εβδομάδα πριν από την αστυνομική επιχείρηση. Οι μόνοι που συνελήφθησαν ήταν οι δύο οδηγοί, οι οποίοι αρνούνται τις κατηγορίες. «Δεν έχουμε καμία σχέση με μαστροπεία, δεν ωθούσαμε στην πορνεία καμία γυναίκα» φέρεται ότι ισχυρίζονται οι δύο Ελληνες, μόνιμοι κάτοικοι Γερμανίας, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα κατά την αυτόφωρη διαδικασία. Ο εισαγγελέας που χειρίστηκε την υπόθεση διαπίστωσε πως δεν προκύπτει άμεσα η εμπλοκή τους στο κύκλωμα μαστροπείας, ζητώντας από τις αστυνομικές Αρχές περαιτέρω στοιχεία. Για τον λόγο αυτόν αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

«Κατόπιν προτάσεως της εισαγγελίας της έδρας, το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης, προς συγκέντρωση περαιτέρω αποδείξεων, ενώ διευκρινίζεται ότι οι εντολείς μας αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων. Δεδομένης της υποχρέωσης που απορρέει από την αρχή της αυτεπάγγελτης αναζήτησης της ουσιαστικής αλήθειας και έχοντας εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και στους λειτουργούς της, επαναλαμβάνουμε την άρνηση των εντολέων μας για το σύνολο των αποδιδόμενων κατηγοριών» αναφέρεται σχετικά σε ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρίας Χαράλαμπος Τσιανάκας & εταίροι, που εκπροσωπεί τους δύο κατηγορουμένους.

Ολα αυτά μόλις μία εβδομάδα έπειτα από ακόμα ένα φιάσκο των αστυνομικών της Μυκόνου, όταν συνέλαβαν τρεις Πακιστανούς που φέρονταν ότι είχαν βιάσει 23χρονη τουρίστρια από τη Νότια Αφρική. Τότε οι αστυνομικοί είχαν συλλέξει βίντεο από κινητό του ενός δράστη κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσής τους με την τουρίστρια, υποτίθεται χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Ομως βλέποντας το ίδιο βίντεο εισαγγελέας και ανακριτής διαπίστωσαν πως η καταγγέλλουσα συμμετείχε εν γνώσει της, με αποτέλεσμα οι τρεις Πακιστανοί να αφεθούν ελεύθεροι χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα