Έπαιξαν μπουνιές επιβάτης και πλήρωμα στο «Ελ. Βενιζέλος»

Αιτία τα παράπονα που έγιναν για την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι τουαλέτες του πλοίου

Μύγα τσε τσε φαίνεται πως τσιμπάει αυτό το καλοκαίρι επιβάτες, οι οποίοι επιστρέφοντας από τα νησιά μετατρέπουν τα σαλόνια των ακτοπλοϊκών πλοίων σε… ρινγκ, με τελευταίο περιστατικό στο φεριμπότ «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου ήρθαν στα χέρια επιβάτες με μέλη του πληρώματος. Επεισοδιακό ήταν το προχθεσινό δρομολόγιο του πλοίου από τα Χανιά με προορισμό τον Πειραιά, όταν ένας επιβάτης παραπονέθηκε για τις βρόμικες τουαλέτες του πλοίου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει… σύρραξη με μέλη του προσωπικού. Ο επιβάτης κατήγγειλε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που βρήκε τις τουαλέτες σε άθλια κατάσταση.

Ναυτικοί του πλοίου της ΑΝΕΚ προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, αλλά ακολούθησε καβγάς με βρισιές, γροθιές και μπουνιές, μπροστά στα μάτια άλλων έκπληκτων επιβατών, που είδαν το ταξίδι επιστροφής από τον τόπο διακοπών τους να μετατρέπεται σε αγώνα μποξ. Κάποιοι από τους επιβάτες κατέγραψαν με τις κάμερες των κινητών τους τηλεφώνων όσα εκτυλίχθηκαν στο σαλόνι του φεριμπότ. Τα επεισόδια επεκτάθηκαν και ανάμεσα σε επιβάτες. Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Το πλοίο κατέπλευσε το βράδυ της Κυριακής στο λιμάνι του Πειραιά την προγραμματισμένη ώρα, χωρίς να σημειωθούν άλλα παρατράγουδα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Τόσο τα μέλη του πληρώματος όσο και οι επιβάτες απέφυγαν να ενημερώσουν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, ώστε να μη δοθεί συνέχεια στην παρεξήγηση που οδήγησε επιβάτες και ναυτικούς να έρθουν στα χέρια. Είναι το δεύτερο περιστατικό με συμπλοκή επιβατών μέσα σε ακτοπλοϊκό πλοίο μέσα σε μόλις πέντε ημέρες. Είχε προηγηθεί η συμπλοκή Ρομά με επιβάτη, που είχε κάνει παρατήρηση γιατί έκαναν φασαρία κατά τη διάρκεια του δρομολογίου επιστροφής του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Σούπερ Εξπρές» από Τήνο προς Ραφήνα στις 13 Αυγούστου.

Τότε είχε προκληθεί αναστάτωση στους επιβάτες, καθώς ένας από τους Ρομά φέρεται ότι έβγαλε όπλο. Το πλοίο είχε επιστρέψει στην Τήνο και είχαν συλληφθεί 14 επιβάτες, ανάμεσα στους οποίους 11 Ρομά. Το δρομολόγιο προς Ραφήνα συνεχίστηκε συνοδεία λιμενικών, προς αποφυγήν άλλων επεισοδίων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα