Ιωάννινα: Φυλακή ο φονιάς ανιψιός

Ο 36χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της 62χρονης θείας του με κυνηγετική καραμπίνα, στο σπίτι της

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε χθες προσωρινά κρατούμενος ο 36χρονος, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της 62χρονης θείας του στο χωριό Περίβλεπτος, στα Ιωάννινα. Οπως ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου Βασίλης Γοργόλης, στην απολογία του ο 36χρονος «άνοιξε τα χαρτιά» του και ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν να πυροβολήσει τη θεία του με κυνηγετική καραμπίνα, μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το επόμενο διάστημα θα κατατεθεί υπερασπιστικό υλικό που θα επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του καθ’ ομολογίαν δράστη. Μέχρι στιγμής τα κίνητρα πίσω από το άγριο έγκλημα παραμένουν άγνωστα, καθώς ο ίδιος δεν είχε μιλήσει αρχικά για όσα εκτυλίχθηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες. Κάτοικοι της περιοχής υποστήριξαν πως το χέρι του 36χρονου πιθανότατα «όπλισαν» διαφωνίες σχετικά με τα οικονομικά, καθώς φέρεται ότι δεχόταν χρηματική βοήθεια από την αδικοχαμένη θεία του. Ανεπιβεβαίωτες πηγές ανέφεραν, επίσης, πως ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, της παράνομης οπλοκατοχής και της οπλοχρησίας, ήθελε να μείνει στο σπίτι του πατέρα του στην Ελεούσα Ιωαννίνων, ενώ το θύμα διαφωνούσε κι έτσι άρχισε καβγάς που έμελλε να λάβει τραγική τροπή τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Μετά την αποτρόπαια πράξη του ο κατηγορούμενος φέρεται ότι ειδοποίησε ο ίδιος την Αστυνομία, ενώ υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου πέταξε το όπλο, με την ιατροδικαστική εξέταση να επιβεβαιώνει αργότερα τα αίτια θανάτου της 62χρονης, ο οποίος επήλθε από σφαίρες πυροβόλου όπλου στο στήθος και στην κοιλιά της. Οπως ανέφεραν κάτοικοι της Περίβλεπτου, η 62χρονη ήταν μία πολύ ήσυχη και καλοσυνάτη γυναίκα, ενώ φρόντιζε τον ανιψιό της, που ήταν ορφανός από μητέρα και είχε μόνο τον πατέρα του στη ζωή. Μάλιστα, επεσήμαναν πως ο 36χρονος ήταν στο παρελθόν παντρεμένος και είχε πρόσφατα χωρίσει, ενώ δεν είχε απασχολήσει το χωριό με φασαρίες. «Ηταν ταλαιπωρημένη γυναίκα, έφυγε 13 χρονών και πήγε στην Αθήνα όπου δούλεψε σκληρά» ανέφερε γείτονας της δολοφονημένης γυναίκας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα