Στα μαύρα η Κρήτη. Τρεις νέοι νεκροί στον ΒΟΑΚ

15, 19 και 20 ετών τα θύματα του νέου σοκαριστικού τροχαίου στα Χανιά. Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 22χρονη Μαρία, που επίσης επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο το οποίο συγκρούστηκε με μίνι μπας

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το Σάββατο στα Χανιά, όταν τρεις νέοι ηλικίας 15-20 ετών άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, ύστερα από σοκαριστικό τροχαίο στον ΒΟΑΚ. Η τέταρτη επιβάτιδα δίνει μάχη για τη ζωή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της!

Το θανατηφόρο τροχαίο εκτυλίχθηκε στο ύψος του Γαλατά Χανίων, το πρωί του Σαββάτου, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις νέοι συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες με ένα μίνι μπας, στο οποίο βρίσκονταν περίπου 20 άτομα. Αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν να «σβήσουν» την ίδια ημέρα ο 19χρονος Νίκος Τζαγκαράκης, ο 20χρονος Θοδωρής Τζανίδης και ο 15χρονος Αλέξανδρος Συμιανάκης, βυθίζοντας στον θρήνο την τοπική κοινωνία.

Η μοναδική που επέζησε από τους επιβαίνοντες του αυτοκινήτου ήταν η 22χρονη Μαρία, που εξακολουθεί να δίνει σκληρή μάχη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σύμφωνα με τον διοικητή Γιώργο Μπέα, οι επόμενες ώρες θεωρούνται οι πλέον κρίσιμες για την κατάσταση της υγείας της κοπέλας, με φίλους και συγγενείς να προσεύχονται να γίνει το θαύμα, να συνέλθει και να επιστρέψει στο σπίτι της.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Την ίδια ώρα, οδηγός νταλίκας, που βρισκόταν στο σημείο την ώρα που συνέβη το φρικτό τροχαίο, συγκλονίζει με τις περιγραφές του. «Αυτό που είδα εγώ ήταν ένα μίνι μπας που είχε μέσα τουρίστες και τον οδηγό, το οποίο είχε κατεύθυνση από Χανιά προς Κίσσαμο, και ένα αμάξι το οποίο είχε γίνει κομμάτια. Τα δύο άτομα που καθόντουσαν πίσω δεν φορούσαν ζώνη, ο ένας βρέθηκε απέξω, ασθενοφόρα πάρα πολλά στο σημείο, ο δρόμος είχε μπλοκάρει» ανέφερε και συνέχισε: «Η σύγκρουση ήταν μετωπική και ο θόρυβος που άκουσα έντονος. Ο ένας επιβάτης που καθότανε πίσω και δεν φορούσε ζώνη πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο. Ακουσα εκεί, στο σημείο που βρισκόμουν, ότι και το δεύτερο άτομο που καθότανε πίσω δεν φορούσε ούτε αυτό ζώνη».

Σήμερα, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στα παιδιά που χάθηκαν τόσο πρόωρα. Η κηδεία του Νίκου θα γίνει στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών, ενώ η εξόδιος ακολουθία για τον Θοδωρή θα ψαλεί στις 11.30 το πρωί στον Ιερό Ναό Μιχάλη Αρχαγγέλου, στις Μουρνιές. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα θα πραγματοποιηθεί και η κηδεία του Αλέξανδρου, που «έσβησε» σε ηλικία μόλις 15 ετών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα