Ιδιοκτήτης οίκου ανοχής σκότωσε ανταγωνιστή

Ο 38χρονος πάτησε τέρμα το γκάζι και παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τον 58χρονο, με τον οποίο είχε προσωπικές και οικονομικές διαφορές

Με αίμα βάφτηκε η «γειτονιά του αγοραίου έρωτα» στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας 38χρονος ιδιοκτήτης οίκου ανοχής πάτησε τέρμα το γκάζι και παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έναν 58χρονο ανταγωνιστή του, με τον οποίο είχαν προσωπικές και οικονομικές διαφορές. Το πρωτοφανή στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά έγκλημα σημειώθηκε προχθές το απόγευμα, στην περιοχή με τα «κόκκινα φανάρια», αυτήν των Σφαγείων στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν σοκαρισμένοι αυτόπτες μάρτυρες, μια παρέα που καθόταν έξω από οίκο ανοχής στην οδό Φροίξου είδε ξαφνικά να κινείται με ταχύτητα ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος, ο οποίος επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε διαχειριστικές σχέσεις με οίκους ανοχής στο παρελθόν. Το Ι.Χ. έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στον 58χρονο άνδρα και συνέθλιψε το σώμα του πάνω σε έναν τοίχο του οίκου ανοχής.

Στο σημείο επικράτησαν σκηνές πανικού και αλλοφροσύνης, ενώ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο 58χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του. Το αιματηρό επεισόδιο έγινε παρουσία ακόμη δύο ανδρών εργαζομένων σε οίκους ανοχής της περιοχής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, ο 38χρονος επέστρεψε πρόσφατα από το εξωτερικό και πέρασε με το αυτοκίνητό του από την οδό Φροίξου. Eκεί είδε τον 58χρονο με τον οποίο φαίνεται ότι είχαν οικονομικές διαφορές από τη διαχείριση λειτουργίας οίκου ανοχής στο παρελθόν. Αφού έκανε δύο βόλτες στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα, έστριψε απότομα το τιμόνι και κατευθύνθηκε προς τον 58χρονο, τον οποίο παρέσυρε, αφού το όχημα είχε ανέβει στο πεζοδρόμιο. Ηταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που άνοιξε ο αερόσακος του οδηγού, ενώ και ο 38χρονος τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε φρουρούμενος.

Ενας εκ των δύο αυτοπτών μαρτύρων ήταν εκείνος που ακινητοποίησε τον 38χρονο μέχρι να φτάσει η Αστυνομία. Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διερευνούν κάθε πτυχή του εγκλήματος, κυρίως το κίνητρο του 38χρονου, που, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ήταν οι οικονομικές διαφορές. Εγκυρες πηγές έλεγαν στο voria.gr ότι η διαφορά ανέρχεται στο ποσό των 40.000 ευρώ που υποστηρίζει ότι έδωσε ο κατηγορούμενος στο θύμα για τη συνεκμετάλλευση οίκου ανοχής. Ο 38χρονος ο οποίος συνελήφθη έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σωματική βλάβη και ελευθέρωση κρατουμένου. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του βαρύτατη ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε σε ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα