Ακόμη τρεις νταήδες χτύπησαν γυναίκες!

Κρήτη: Φρίκη προκαλούν τα νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με δράστες κακοποιητές συζύγους. Στα Χανιά κατασχέθηκε πιστόλι

Διαστάσεις επιδημίας έχει λάβει το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας, με ανυπεράσπιστες γυναίκες να βιώνουν φρικιαστικές στιγμές στα χέρια των κακοποιητικών συζύγων τους. Αυτή τη φορά στο φως έρχονται διαδοχικά περιστατικά από την Κρήτη, με θύματα μία 32χρονη, μία 56χρονη και μία 31χρονη, που απευθύνθηκαν στις Αρχές και πάτησαν το κουμπί πανικού, φοβούμενες για την ακεραιότητά τους. Το πρώτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στα Χανιά, το πρωί της Τετάρτης, όταν μία 32χρονη έκανε μήνυση στον 49χρονο πρώην σύντροφό της για απειλές και εξύβριση. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Ασφάλειας Χανίων, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι με γεμιστήρα και φυσίγγια.

Εντούτοις, αποδείχθηκε πως ο 49χρονος είχε την απαιτούμενη άδεια, με συνέπεια να συλληφθεί για παραβάσεις περί όπλων αλλά και περί ενδοοικογενειακής βίας. Παράλληλα, η νεαρή γυναίκα ζήτησε να μεταφερθεί σε ειδική δομή, υπό τον φόβο ότι θα της επιτεθεί όταν «ξεμπερδέψει» από την Αστυνομία, για να την εκδικηθεί. Η προανάκριση διενεργείται από το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του Αστυνομικού Τμήματος Χανίων. Στην ίδια περιοχή της Κρήτης, μία 56χρονη πάτησε, το περασμένο Σάββατο, το panic button στο κινητό της, σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές. Η ίδια μαζί με τον πρώην σύζυγό της είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν με καταγγελίες για απειλές, όμως αυτή τη φορά η γυναίκα έφτασε στα όριά της, αφού, όπως υποστήριξε, την ακολουθούσε συνεχώς, ακόμα κι εκτός του νομού!

Τελικά, ο πρώην σύζυγος συνελήφθη και βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη. Το κουμπί πανικού πάτησε και μία 31χρονη στο Ρέθυμνο, καθώς ένιωσε να απειλείται η ζωή της. Οπως υποστήριξε ενώπιον των αστυνομικών, η ίδια συζητούσε με τον 34χρονο σύντροφό της, όταν ανάμεσά τους ξέσπασε άγριος καβγάς. Τα πράγματα σύντομα βγήκαν εκτός ελέγχου και τότε ο «θερμόαιμος» άνδρας δεν δίστασε να τη χτυπήσει. Στο μεταξύ, πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση ενός 28χρονου από το Ηράκλειο που κατήγγειλε την πρώην γυναίκα του για ηθική αυτουργία στον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη. Ο νεαρός άνδρας υποστηρίζει πως εκείνη έδωσε την εντολή σε τρεις νταήδες, ώστε να τον ξυλοφορτώσουν, με συνέπεια ο ίδιος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με βαρύτατα τραύματα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα