Νταής πήγε να πνίξει τη γυναίκα του!

Την ξυλοφόρτωσε και απείλησε να της κόψει τον λαιμό μπροστά στα δύο μικρότερα ανήλικα παιδιά τους

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τη φρίκη που βίωσε μια 42χρονη στα χέρια του κακοποιητικού συζύγου της στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος όχι μόνο την απείλησε, αλλά την ξυλοφόρτωσε και αποπειράθηκε να την πνίξει.

Ο νταής σύζυγος κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, το οποίο τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή βία, απειλή κατ’ εξακολούθηση και εξύβριση, και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 24 μηνών, όμως άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, υπό τον όρο να εγκαταλείψει το σπίτι όπου ζουν με τα πέντε παιδιά τους και να μην προσεγγίζει την παθούσα σε απόσταση 50 μέτρων.

Το ανατριχιαστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα δύο μικρότερα ανήλικα παιδιά της οικογένειας το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν, σύμφωνα με την καταγγελία, ο νταής παραπονέθηκε στην επί 20 έτη σύζυγό του ότι δεν του δίνει σημασία και επιδεικνύει αδιάφορη συμπεριφορά απέναντι του.

«Του είπα πως δεν θέλω να μιλήσουμε και εφόσον επέμεινε, ανέφερα κάποια πράγματα που με ενοχλούν, τα οποία και αρνήθηκε. Τότε σηκώθηκε όρθιος, ήρθε και φώναζε στο πρόσωπό μου και με χτύπησε με σφαλιάρα. Με πήρε από τον λαιμό και με έριξε κάτω. Συνέχισε να φωνάζει και να κάνει παράπονα, με έπιασε από τον λαιμό και προσπάθησε να με πνίξει. Μου πίεζε το κεφάλι στο πάτωμα με τα χέρια και το σώμα του, με έσφιγγε από τον λαιμό» κατέθεσε, μεταξύ άλλων, η καταγγέλλουσα, τονίζοντας πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια τα περιστατικά απειλών και βίας είναι επαναλαμβανόμενα. 

«Με απείλησε πολλές φορές ότι θα μου κόψει τον λαιμό. Εκανε και τον ήχο με το στόμα του. Μου λέει συχνά ότι θα με σκοτώσει» επισήμανε η 42χρονη, ενώ ενδεικτικά περιέγραψε περιστατικό που συνέβη πριν από ενάμιση μήνα όταν, κινούμενος με το αυτοκίνητό του στην περιφερειακή οδό, ο άνδρας ανέπτυξε ταχύτητα 150 χιλιομέτρων με την ίδια μέσα στο όχημα. «Ελεγε ”δεν ήθελες να πεθάνεις, τώρα θα δεις”. Με χτυπούσε μέχρι να φτάσουμε στα Διαβατά, καθώς οδηγούσε. Σταμάτησε όταν με χτύπησε στο μάτι και το κατάλαβε» συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος αποδέχτηκε τις πράξεις του, ομολογώντας ότι είναι βίαιος, ενώ ζήτησε από το δικαστήριο να του επιβάλει τη μεγαλύτερη των ποινών και να τον στείλει στη φυλακή. «Θέλω να μπω μέσα και να μη βγω έξω. Εκανα μεγάλο αγώνα για να μεγαλώσω την επταμελή οικογένεια. Ο λόγος που μαλώσαμε ήταν επειδή δεν την πήγα στη θάλασσα. Δουλεύω πολλές ώρες και κοιμάμαι μόλις πέντε ώρες» ισχυρίστηκε και πρόσθεσε: «Τη χτύπησα γιατί με έφτυσε ενώ ήμουν ξαπλωμένος με το μωρό. Δεν την έσπασα στο ξύλο, δεν χρησιμοποίησα κανονικά τη δύναμή μου, ήθελα να την τρομάξω και το έκανα από άμυνα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα