Εξώδικο του Δημητρίoυ Bελτανιώτη και η απάντηση της «δημοκρατίας»

Με εξώδικό του προς την ιστοσελίδα μας ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπoύ Δημήτριoς Bελτανιώτης, διαμαρτύρεται για παλιότερο δημοσίευμα μας. Συγκεκριμένα για ρεπορτάζ που αφορούσε τις εκλογές στον Δήμο Ωρωπoύ και ανέφερε ότι αποκλείστηκε ο εκλογικός συνδυασμός του από την διαδικασία λόγω  εκπρόθεσμης υποβολής της σχετικής αίτησης, με τις κακές γλώσσες να αναφέρουν ότι αυτό πιθανόν να έγινε σκοπίμως για να ενισχυθεί άλλος υποψήφιος.

Ο κ. Bελτανιώτης στο εξώδικό του επιβεβαιώνει την εκπρόθεσμη υποβολή της αίτησης που επέφερε τον αποκλεισμό του από τις εκλογές και την αποδίδει σε πρόβλημα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Ωστόσο όπως προκύπτει, η σχετική δικαιολογία του δεν έγινε δεκτή από το εκλογοδικείο που απέρριψε την ένσταση που υπέβαλε ο συνδυασμός του. Ως προς αυτά τα πραγματικά γεγονότα το ρεπορτάζ μας ήταν απολύτως ακριβές.

Ως προς τις σχετικές συζητήσεις που προκλήθηκαν στην περιοχή για τη μη συμμετοχή του στις εκλογές, σημειώνει ότι δεν υπήρξε καμία σκοπιμότητα ή υπόγεια συνεννόηση, κάτι που ασφαλώς αποδεχόμαστε και καταγράφουμε με την παρούσα δημοσίευση.

Ως προς την χρήση των προσωπικών του στοιχείων σημειώνουμε ότι πρόκειται για δημόσιο πρόσωπο και μάλιστα υποψήφιο Δήμαρχο για τον οποίο υπάρχει εύλογο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον.

Τέλος ως προς τις αιτιάσεις ότι είχαμε πρόθεση να τον συκοφαντήσουμε σημειώνουμε ότι ουδεμία τέτοια πρόθεση υπήρξε και αν επιθυμούσε να εκφράσει αμέσως μετά το δημοσίευμα την άποψή του, ευχαρίστως θα την είχαμε δημοσιεύσει. Ωστόσο δεν λάβαμε κάτι σχετικό, πλην του παρόντος εξωδίκου, το οποίο παρότι μεσολάβησαν πολλοί μήνες, δημοσιεύουμε σήμερα, αποδεχόμενοι τις αιτιάσεις του κ. Bελτανιώτη, ως προς τις πραγματικές προθέσεις του. Σε κάθε περίπτωση ασφαλώς δεν είχαμε καμία πρόθεση να τον προσβάλλουμε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα