Νταήδες ξυλοφόρτωσαν τουρίστες!

Παρέα Κρητικών επιτέθηκε έπειτα από παρεξήγηση σε ζευγάρι με τρία παιδιά, σε μπαρ του Ηρακλείου

Ντροπή και αποτροπιασμό προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός 49χρονου Ελληνοκαναδού τουρίστα, της γυναίκας και των παιδιών του από νταήδες Κρητικούς σε μπαρ του Ηρακλείου, δυσφημώντας τον τουρισμό της χώρας μας.

Η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, κατά τη διάρκεια της νυχτερινής διασκέδασης του Ελληνοκαναδού τουρίστα με καταγωγή από τα Ανώγια, της 41χρονης Ισλανδής συζύγου του, των δύο γιων τους, ηλικίας 21 και 18 ετών, και της 14χρονης κόρης τους σε μπαρ στην οδό Μιλάτου.

Η γυναίκα με τον ένα γιο και την κόρη είχαν αποχωρήσει από το μπαρ, όταν έγινε το κακό. Ο Ελληνοκαναδός και ο ένας γιος είχαν μείνει πίσω για να πληρώσουν τον λογαριασμό. Τότε κάποιος από τη μεγάλη παρέα των Κρητικών έκαψε κατά λάθος με το τσιγάρο τον 49χρονο στην πλάτη. Αυτός στράφηκε στον νεαρό και του έκανε παρατήρηση για να προσέχει τις κινήσεις του.

Αυτή ήταν η «σπίθα» που προκάλεσε την οργή των θερμοκέφαλων Κρητικών, οι οποίοι άρχισαν να χτυπούν με μένος τον πατέρα και τον γιο, τη 41χρονη γυναίκα και τη 14χρονη κόρη τους, που επέστρεψαν στο μπαρ. Επικράτησε πανικός και κλήθηκε η Αστυνομία. Ομως, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, οι δράστες είχαν γίνει «καπνός». Η οικογένεια των τουριστών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σοβαρά τραύματα υπέστη ο 49χρονος άντρας, ο οποίος θα παραμείνει νοσηλευόμενος τα επόμενα 24ωρα. Εκτός από το κάψιμο με το τσιγάρο, που φέρεται ότι αποτέλεσε την αφορμή για τον άγριο ξυλοδαρμό, οι αστυνομικοί εξετάζουν και μια δεύτερη εκδοχή: Πρόκειται για σχόλια της παρέας των Κρητικών για την όμορφη 41χρονη Ισλανδή σύζυγο του παθόντος.

Η παρέα των Κρητικών φέρεται ότι αντάλλαξε κουβέντες με τον πατέρα και τον έναν γιο, και ακολούθησε ο ξυλοδαρμός τους κατά την αποχώρηση της οικογένειας από το μπαρ. Οι δράστες έστησαν καρτέρι και επιτέθηκαν με γροθιές και κλοτσιές χτυπώντας τους αδιακρίτως, ακόμα και τη γυναίκα και την ανήλικη κόρη της οικογένειας! Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν λάβει βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσουν τους δράστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί είναι πιθανότατα από την περιοχή του Μυλοποτάμου και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους.

Ηδη μέλη της οικογένειας του Ελληνοκαναδού φαίνεται ότι αναγνώρισαν κάποιους από τους δράστες, με βάση τα βίντεο που τους επιδείχθηκαν. Η είδηση του ξυλοδαρμού της οικογένειας και ο σοβαρός τραυματισμός του 49χρονου σήμαναν «συναγερμό» στην περιοχή των Ανωγείων, τόπο καταγωγής του. Πλήθος συγγενών έσπευσε στο νοσοκομείο προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του και να συμπαρασταθεί στην οικογένεια. Στο νοσοκομείο μετέβη εκπρόσωπος του ΕΟΤ, ενώ έχει εκφράσει ενδιαφέρον να επικοινωνήσει με την οικογένεια η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα