Ανατριχίλα! «Αν δεν γυρίσεις στο σπίτι, θα σκοτώσω το παιδί»

Οι απειλές του 42χρονου στην εν διαστάσει σύζυγό του λίγο προτού την εκτελέσει και μετά βάλει τέλος στη ζωή του στην Αμφιλοχία

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με τη γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία, με θύμα μια 37χρονη μητέρα που έπεσε νεκρή από τα πυρά του 42χρονου εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος έστρεψε κατόπιν την κάννη του όπλου στον εαυτό του και πάτησε τη σκανδάλη, βάζοντας τέλος στη ζωή του!

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο 42χρονος Μπάμπης Τ. είχε μετατρέψει σε κόλαση την καθημερινότητα της εν διαστάσει συζύγου του Αρετής Τ., καθώς ήταν βίαιος και κυκλοφορούσε συνεχώς μεθυσμένος. Ενα από τα καταγγελλόμενα περιστατικά, μάλιστα, είχε εκτυλιχτεί στην πλαζ της Αμφιλοχίας, όπου ο δολοφόνος και αυτόχειρας χτύπησε με πρωτοφανή βαναυσότητα την 37χρονη, σε σημείο που εκείνη αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει στον γιο τους και να του ζητήσει να ειδοποιήσει γρήγορα την Αστυνομία.

«Την πήρε και την πήγε στην πλαζ. Την έδερνε και κοιτάει το ρολόι το εγγόνι μου και βλέπει ότι δεν έχει έρθει σπίτι η μάνα του. Και της λέει: “Μαμά, πού είσαι;”. “Βασίλη, πάρε τηλέφωνο το 100”, του λέει, “με σκοτώνει ο πατέρας”» ανέφερε σε δηλώσεις της η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας. Κατά πληροφορίες, οι έντονοι καβγάδες του πρώην ζευγαριού είχαν αρχίσει τον περασμένο Μάιο. Τότε είχαν καταθέσει εκατέρωθεν μηνύσεις, όμως είχαν απαλλαγεί και οι δύο από τις κατηγορίες, ενδεχομένως γιατί δεν επέμειναν στους ισχυρισμούς τους στο δικαστήριο. Μάλιστα, στο θύμα είχε προταθεί από την Αστυνομία να φιλοξενηθεί σε δομή για γυναίκες που βρίσκονται σε κίνδυνο ή να της χορηγηθεί κουμπί πανικού. Ωστόσο, είχε αρνηθεί και τις δύο λύσεις που της προτάθηκαν. Μερικά 24ωρα προτού βρει φρικτό θάνατο, η 37χρονη είχε καταγγείλει πάλι για ενδοοικογενειακή βία τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος εξαφανίστηκε για να μη συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Το άγριο φονικό συνέβη προχθές τα ξημερώματα, όταν ο 42χρονος εμφανίστηκε απροειδοποίητα στο σπίτι τής εν διαστάσει συζύγου του, όπου βρισκόταν και η 13χρονη κόρη τους. Εκείνη τη στιγμή η 37χρονη απουσίαζε και τον 42χρονο, ο οποίος κρατούσε καραμπίνα, προσπάθησε να σταματήσει ο κουμπάρος του, ο οποίος μένει στον επάνω όροφο. Ωστόσο, ο δράστης ήταν διψασμένος για αίμα και, όταν είδε τη μητέρα των παιδιών του να παρκάρει το αυτοκίνητό της μπροστά από το σπίτι, πήδηξε πάνω στο καπό του οχήματος, από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, και άρχισε να πυροβολεί στο παρμπρίζ με απίστευτο μίσος. Οταν βεβαιώθηκε ότι η 37χρονη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή, κατευθύνθηκε στην πίσω πλευρά του αυτοκινήτου και αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο. Ακόμη πιο σοκαριστική είναι η αποκάλυψη πως, όση ώρα έλειπε η αδικοχαμένη γυναίκα, κρατούσε όμηρο στο σπίτι τη 13χρονη κόρη τους, για να την υποχρεώσει να επιστρέψει.

«Αν δεν γυρίσεις στο σπίτι, θα σκοτώσω το παιδί» φέρεται ότι ήταν μια από τις απειλές που εξαπέλυσε ο 42χρονος, αναγκάζοντας την 37χρονη να καλέσει έντρομη την Αστυνομία, λέγοντας: «Είμαι η Αρετή, έχει όπλο και θα με σκοτώσει». Εν συνεχεία, έκλεισε το τηλέφωνο και κατευθύνθηκε προς το σπίτι, όπου την περίμενε ο 42χρονος, για να γράψει τον τραγικό επίλογο και για τους δυο τους!

Εξηγήσεις

Με ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε εξηγήσεις για το γεγονός ότι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να αποτρέψουν το στυγερό έγκλημα, αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «…Το θύμα κάλεσε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα, αναφέροντας κίνδυνο της ζωής της από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ενώ διέκοψε την κλήση χωρίς να δώσει στοιχεία επικοινωνίας και διαμονής, παρά μόνο το ονοματεπώνυμό της. Αστυνομικοί αναζήτησαν στα ψηφιακά αρχεία ταυτοτήτων περαιτέρω στοιχεία για την καλούσα, εντοπίζοντας το τηλέφωνο επικοινωνίας και τη διεύθυνση κατοικίας της. Αμεσα, πλήρωμα περιπολικού κινήθηκε προς την κατοικία της, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούσε επανειλημμένες κλήσεις, ωστόσο ουδείς ανταποκρίθηκε. Μέσα σε λίγα λεπτά οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, όπου εντόπισαν το θύμα και τον σύζυγό της θανάσιμα τραυματισμένους».


Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη Αρετή

Η Αμφιλοχία έχει ντυθεί στα μαύρα για τον άδικο χαμό της Αρετής (φωτό), μιας γυναίκας που -όπως λένε- ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Συγγενείς και φίλοι ετοιμάζονται να τη συνοδεύσουν σήμερα στην τελευταία της κατοικία, ενώ τραγική φιγούρα είναι τα δύο ανήλικα παιδιά, που από τη μία στιγμή στην άλλη έμειναν ορφανά, επειδή ο πατέρας τους σκότωσε τη μάνα τους και αυτοκτόνησε…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα