Λάβρος ο πατέρας της Καρολάιν κατά του φονιά

Ο Ντέιβιντ Κράουτς δεν έκρυψε την οργή του για το γεγονός ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πέτυχε την εισαγωγή του στη Νομική

Ξέσπασε ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο άκουσμα της είδησης ότι ο δολοφόνος της κόρης του πέτυχε τον στόχο του για εισαγωγή σε κάποια ανώτατη σχολή, ενώ εκείνη στερήθηκε την ευκαιρία να σπουδάσει και να δει το παιδί της να μεγαλώνει.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο Ντέιβιντ Κράουτς δεν έκρυψε την οργή του για το γεγονός ότι ο 35χρονος πρώην πιλότος, ο οποίος «πάγωσε» την κοινή γνώμη όταν ομολόγησε ότι δολοφόνησε άγρια την 20χρονη σύζυγό του μπροστά στα μάτια της 11 μηνών -τότε- κόρης του, έδωσε πανελλήνιες, συγκεντρώνοντας μάλιστα πολύ καλή βαθμολογία, που του δίνει τη δυνατότητα να περάσει στη Νομική Θεσσαλονίκης και στο αντίστοιχο τμήμα της Κομοτηνής.

«Δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο στη ζωή μου. Θα είναι τυχερός αν ξαναδεί το φως της ημέρας μέχρι να βγει από τη φυλακή αυτός ο μ@@@κας» ανέφερε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας και πρόσθεσε: «Εκπλήσσομαι που θέλει να σπουδάσει πολιτικές επιστήμες ή νομική γιατί στη Βρετανία είναι ένα μάθημα που μελετούν συνήθως άνθρωποι που θέλουν να παραμείνουν στον ακαδημαϊκό χώρο και όχι άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική. Η Καρολάιν δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να σπουδάσει γιατί εκείνος ο μ@@@κας της έκλεψε τη ζωή».

Ακόμα, ο κ. Κράουτς ανέφερε σε έντονο ύφος πως στον φονιά της κόρης του θα ταίριαζε περισσότερο να καθαρίζει τουαλέτες: «Θα πρέπει να ασχοληθεί με κάτι που θα του δώσει την ευκαιρία να κερδίσει τα προς το ζην, κάτι που να ταιριάζει περισσότερο στα ταλέντα του. Κάτι σαν να καθαρίζεις τουαλέτες ή να σκουπίζεις τους δρόμους…». Για τη μικρή Λυδία, η οποία στερήθηκε το μητρικό χάδι στην πιο τρυφερή ηλικία, ο πατέρας της Καρολάιν τόνισε πως η εγγονή του είναι πολύ δημοφιλής, όπως ήταν και η μητέρα της, και δέχεται πολλή αγάπη.

«Το αγγελούδι μου έγινε τεσσάρων ετών και περνάει καταπληκτικά, όπως η μαμά της ήταν πολύ δημοφιλής και είχε κάνει πολλούς φίλους» κατέληξε ο κ. Κράουτς. Ο καταδικασμένος σε ισόβια πρώην πιλότος έδωσε εξετάσεις μαζί με τέσσερις συγκρατούμενούς του στις Φυλακές Μαλανδρίνου, συγκεντρώνοντας 17.800 μόρια. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, επιθυμία του είναι να φοιτήσει στη Σχολή Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα