Γονείς και πλήθος θεατών στη θερινή εορτή των παιδικών σταθμών της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος

Κέφι, χορός, παιχνίδι!

Κέφι, τραγούδια, χορός και πολύ παιχνίδι συνέθεσαν το σκηνικό στους παιδικούς σταθμούς της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, με την επωνυμία Ιωνική Αγωγή, στο πλαίσιο της μοναδικής θερινής εορτής, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.

Το συνεδριακό κέντρο της τράπεζας Eurobank στη Νέα Ιωνία γέμισε από γέλια και χαρές, με τα παιδιά να αποχαιρετούν μια πλούσια σε εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες σχολική χρονιά, δίνοντας παντού μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας. Στη γιορτή παρέστησαν ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και προσφυγικών σωματείων, γονείς και πλήθος θεατών όλων των ηλικιών.

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο διευθυντής των τριών παιδικών σταθμών της Ιεράς Μητροπόλεως, πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Ηλίας Καρατζάς, ο οποίος αναφέρθηκε στο υπεύθυνο και συνάμα απαιτητικό έργο των μονάδων εκπαίδευσης της Ιεράς Μητροπόλεως, οι οποίες, με το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, στηρίζουν πολλά χρόνια την ελληνική οικογένεια, συμβάλλοντας τόσο στην ανάπτυξη του συναισθηματικού κόσμου των παιδιών όσο και στην ανάδειξη των πρώιμων δεξιοτήτων τους μέσα σε ένα σχολικό πλαίσιο γεμάτο από αγάπη, συνέπεια και σεβασμό στις αξίες της παράδοσης και της μόρφωσης. Οι μικροί πρωταγωνιστές της γιορτής με τα χαμόγελα και των αυθορμητισμό τους παρουσίασαν μέσα από το τραγούδι και τον χορό σκηνές από τη δημιουργία του κόσμου, υπό την καλλιτεχνική και σκηνοθετική επιμέλεια του ερμηνευτή και ηθοποιού Ζαχαρία Καρούνη.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με χαιρετισμό που απηύθυνε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης, κ. Γαβριήλ, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για το υπεύθυνο παιδαγωγικό έργο που επιτελείται στους παιδικούς σταθμούς της Ιεράς Μητροπόλεως και συνεχάρη τόσο τα παιδιά για τη λαμπερή εορταστική παρουσία τους όσο και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς για το θεάρεστο έργο, το οποίο με σύνεση και υπευθυνότητα επιτελούν. Κλείνοντας, ο σεβασμιότατος ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν αποφασιστικά στην επιτυχή ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα