Γερμανία: Θρήνος για τη δολοφονία ομογενή

Ο Φίλιππος Τσάνης ξυλοκοπήθηκε άγρια το βράδυ του Σαββάτου, ενώ επέστρεφε από το σχολικό πάρτι αποφοίτησης της μικρής αδελφής του από το λύκειο στο Μίντεν

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ελληνικής καταγωγής 20χρονος στη Γερμανία, ο οποίος το μόνο που ήθελε ήταν να γιορτάσει την αποφοίτηση από το λύκειο της μικρής του αδελφής, αλλά κατέληξε να χάσει τη ζωή του.

Το βράδυ του Σαββάτου ο 20χρονος Φίλιππος Τσάνης πήγε μαζί με τους γονείς του στο σχολικό πάρτι αποφοίτησης της μικρής αδελφής του από το λύκειο Ratsgymnasium στο Μίντεν της Γερμανίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild». Η εκδήλωση έγινε στο φημισμένο Kaiserpalais και, όταν ολοκληρώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα, ο Φίλιππος αναχώρησε μαζί με έναν συμμαθητή της αδελφής του, ο οποίος είναι ο καλύτερός του φίλος.

Βόλτα στο πάρκο

Οι δύο νεαροί βρέθηκαν σε κοντινό πάρκο, με τη γερμανική εφημερίδα να σχολιάζει ότι είτε ήθελαν να περπατήσουν λίγο πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους, είτε ήθελαν να περάσουν μέσα από το πάρκο για να πάνε στο γνωστό κλαμπ Adiamo Dance Club. Στο πάρκο όμως έπεσαν πάνω σε παρέα από 10 άτομα, με τα οποία φέρεται ότι διαπληκτίστηκαν. Οι 10 νεαροί επιτέθηκαν με αγριότητα στους δύο φίλους και άρχισαν να τους χτυπούν με κλοτσιές και μπουνιές. Ο Φίλιππος έπαθε τα χειρότερα, καθώς ένας από τους δράστες συνέχισε να τον χτυπάει με μανία ακόμα και όταν οι υπόλοιποι είχαν σταματήσει την επίθεση. Το αποτέλεσμα ήταν ο φίλος του να τη γλιτώσει με σχετικά ελαφρά τραύματα, ενώ ο ελληνικής καταγωγής 20χρονος να διακομιστεί σε κρίσιμη κατάσταση σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο Φίλιππος έφερε τραύματα σε ολόκληρο το κορμί του, όμως αυτές που αποδείχτηκαν μοιραίες ήταν οι σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί. Επειτα από σχεδόν τρεις ημέρες νοσηλείας οι γιατροί ανακοίνωσαν την Τρίτη στους γονείς του ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρός. «Το θύμα τραυματίστηκε σοβαρά κατά την επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του. Η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη, γι’ αυτό και υπέκυψε στα τραύματά του» δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Λούκας Ρέκερ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα