Ο κακοποιητής δημοσιογράφος είχε ξυλοκοπήσει και άλλες!

Αποκαλύφθηκε ανατριχιαστικό συμβάν στο μακρινό 2001-2002 με κοπέλα στο Πέραμα, που καταδεικνύει τη σκοτεινή του πλευρά κάτω από το προσωπείο που εμφάνιζε στην τηλεόραση

Την ώρα που η δίκη του δημοσιογράφου της ΕΡΤ που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του αναβλήθηκε για την Παρασκευή κι ενώ η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του κάνει λόγο για διαδοχικά περιστατικά βίας σε βάρος της, η «δημοκρατία» αποκαλύπτει ακόμα ένα ανατριχιαστικό συμβάν από το παρελθόν του, που καταδεικνύει τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού του κάτω από το προσωπείο που εμφάνιζε στην τηλεόραση.

Ηταν το μακρινό 2001-2002 όταν η κοπέλα με την οποία διατηρούσε σχέση ο Ν.Κ. τού ζήτησε να χωρίσουν. Λίγο αργότερα εκείνη βρήκε τον έρωτα στα μάτια ενός κοινού γνωστού τους, πράγμα που δεν άρεσε στον δημοσιογράφο. Ενα βράδυ, κι ενώ η κοπέλα βρισκόταν σε πάρτι στο Πέραμα, της ζήτησε να κατέβει κάτω για να μιλήσουν και, όταν την είδε, άρχισε να κλαίει και να την παρακαλάει να επιστρέψει σε εκείνον. Της είπε ότι την αγαπάει και μάλιστα έτεινε προς το μέρος της, με σκοπό να τη φιλήσει. Εκείνη όμως τραβήχτηκε και τότε ο Ν.Κ. «θόλωσε» και τη σάπισε στο ξύλο!

Χρειάστηκε να περάσουν 22 χρόνια και σωρεία κακοποιητικών συμπεριφορών εκ μέρους του για να περάσει τελικά το κατώφλι της Αστυνομίας. Χθες ο δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής κατά συρροή. Ο Ν.Κ. παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο Δικαστήριο την Παρασκευή 28 Ιουνίου, όμως μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Από την πλευρά του ο 45χρονος συμβασιούχος δημοσιογράφος της ΕΡΤ ζητά να εφαρμοστεί η ποινική διαμεσολάβηση, μια διαδικασία που προβλέπεται από τον νόμο, στην οποία όμως πρέπει να συμφωνήσουν και οι δύο πλευρές. Το παραπάνω επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του δημοσιογράφου Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος σε δηλώσεις του στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Στο πλαίσιο αυτό, το δικαστήριο κάλεσε τις καταγγέλλουσες να προσέλθουν ώστε να καταθέσουν και να ενημερωθούν για το αίτημα ποινικής διαμεσολάβησης.

Κι άλλη δικογραφία

Την ίδια ώρα, πηγές αναφέρουν πως σε βάρος του δημοσιογράφου αναμένεται να ανοίξει ακόμα μία δικογραφία, η οποία θα αφορά τη διερεύνηση προγενέστερων περιστατικών, με θύμα την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα τω δύο ανήλικων παιδιών του. Η γυναίκα φέρεται ότι παραδέχτηκε στις Αρχές πως ο Ν.Κ. υπήρξε και μαζί της κακοποιητικός στο παρελθόν, ενώ κατέθεσε ξυλοδαρμούς, απειλές και έχει αποδείξεις και στοιχεία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, μετά τον ξυλοδαρμό της 30χρονης συντρόφου του, φέρεται ότι απείλησε και την πρώην σύζυγό του λέγοντάς της «θα σε θάψω ζωντανή», πιθανότατα επειδή έμαθε ότι οι δύο γυναίκες ήρθαν σε επικοινωνία.

Απειλητικά μηνύματα έστειλε και στη σύντροφό του λίγες ώρες αφότου τη σάπισε στο ξύλο. Οπως προκύπτει από τη δικογραφία, ακόμα και τη στιγμή που η κοπέλα ήταν στο νοσοκομείο εκείνος της έστελνε υβριστικά και απειλητικά μηνύματα, λέγοντάς της ότι είναι κάτω από το σπίτι της. Ανατριχίλα προκαλούν και οι περιγραφές συγγενικού προσώπου της 30χρονης δημοσιογράφου. «Τα έχει χάσει, είναι μαύρο χάλι. Εκανε πολλά ρεπορτάζ για τη βία σε βάρος των γυναικών, δεν περιμέναμε ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο» επισήμανε και συνέχισε: «Ηταν χτυπημένη δύο ημέρες πριν, αλλά μας απέφευγε. Εμενε σε μία φίλη της, για να μην τη δούμε σε αυτή την κατάσταση. Με τον δράστη είχαν σχέση λίγο καιρό. Είναι χτυπημένη στο κάτω μέρος του προσώπου, στη γνάθο. Ολοι οι δικοί της άνθρωποι είμαστε στο πλευρό της».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα