Καλοκαιρινό Bazaar Ρούχων των «Φίλων της Μέριμνας»

Μια γιορτή  προσφοράς και αγάπης, που έγινε ένας επιτυχημένος θεσμός, με την δική σας υποστήριξη, και έχει μοναδικό στόχο να στηρίζει τους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού Σωματείου «Φίλοι της Μέριμνας», επαναλαμβάνεται για 5η χρονιά φέτος.

Στο Καλοκαιρινό Bazaar Ρούχων, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 26-29/6, στο Πολεμικό Μουσείο, Ριζάρη 2, στην Αθήνα, θα βρείτε αντρικά και γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ.

Παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα, φουλάρια, όλα επιλεγμένα με φροντίδα από τους φίλους της Μέριμνας, σας περιμένουν για να τα βάλετε στην ζωή σας για καλό σκοπό.

Θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία  από καινούργια και second hand  είδη από όλα τα στυλ και τις σύγχρονες τάσεις της μόδας. Η ανακύκλωση και η επιλογή second hand ρούχων και αξεσουάρ, εξάλλου,  είναι ό,τι πιο οικολογικό και ηθικό στον χώρο της μόδας.

Το Bazaar Ρούχων των Φίλων της Μέριμνας συνδιάζει την αξία του να μοιράζεσαι και να προσφέρεις, για καλό σκοπό.

Σας περιμένουμε:

Τετάρτη26-Ιουν2.00μ.μ.-7.00μ.μ.
Πέμπτη27-Ιουν12.00μ.μ-7.00μ.μ
Παρασκευή28-Ιουν12.00μ.μ-7.00μ.μ
Σάββατο29-Ιουν12.00μ.μ-6.00μ.μ

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τα προγράμματα της «Μέριμνας»,  που αφορούν στην παροχή δωρεάν υπηρεσιών τόσο σε σοβαρά άρρωστα παιδιά, όσο και σε παιδιά και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν το πένθος ή μια αναπάντεχα τραυματική απώλεια.

Πρόσβαση:

Μετρό: Σταθμός «Ευαγγελισμός

Πλησίον Polis Park

Επικοινωνία:

«Φίλοι της Μέριμνας»:καθημερινά 9.30-17.00,Τηλ. 210 6842833,

[email protected]https://www.friendsofmerimna.gr/

Οι Φίλοι της Μέριμνας είναι ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 2002, με σκοπό την ηθική και υλική υποστήριξη του κοινωνικού και επιστημονικού έργου της Μέριμνας.

Η Μέριμνα είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία  που από το 1995  προσφέρει δωρεάν τις παρακάτω υπηρεσίες.

  • Ψυχολογική στήριξη παιδιών και εφήβων στη σοβαρή αρρώστια και το πένθος
  • Στήριξη σχολικών κοινοτήτων μετά από καταστροφικά ή τραυματικά γεγονότα
  • Ιατρονοσηλευτική και ψυχοκοινωνική παιδιατρική ανακουφιστική φροντίδα στο σπίτι για τα σοβαρά άρρωστα παιδιά και τις οικογένειές τους.
{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα