Χειροπέδες και σε δημοσιογράφο για κακοποίηση της συντρόφου του

Πριν καλά καλά περάσουν 10 μέρες από τον πρωτοφανή ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα, ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στη δημοσιότητα, με πρωταγωνιστές συμβασιούχους δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης, προκαλώντας ανατριχίλα στην κοινή γνώμη!

Η Ε.Κ. φέρεται ότι βίωσε την απόλυτη φρίκη στα χέρια του συντρόφου της Ν.Κ., ο οποίος την κακοποίησε με πρωτοφανή αγριότητα, με συνέπεια να τη «στείλει» στο Νοσοκομείο ΚΑΤ με βαρύτατα τραύματα. Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο σπίτι του ζευγαριού, στο κέντρο της Αθήνας. Οι δύο λειτουργοί της ενημέρωσης συζητούσαν, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο Ν.Κ. βγήκε εκτός εαυτού κι άρχισε να ξυλοφορτώνει τη σύντροφό του. Ενδεικτικό της μανίας που τον διακατείχε είναι το γεγονός ότι της κατάφερε τόσο δυνατά χτυπήματα, ώστε να της προκαλέσει κάταγμα στο πρόσωπο, αμυχές και εκδορές!

Η ίδια οδηγήθηκε αιμόφυρτη και σε κατάσταση σοκ στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ αργότερα, το πρωί της Δευτέρας, πήγε για επανεξέταση. Χθες το πρωί η νεαρή δημοσιογράφος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας της Ομόνοιας, με συνέπεια ο κακοποιητής να εντοπιστεί λίγες ώρες αργότερα στον Πειραιά και να συλληφθεί, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Ομόνοιας. Ο Ν.Κ., πατέρας δύο παιδιών, πέρασε τη νύχτα πίσω από τα κάγκελα και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Χθες η διοίκηση της ΕΡΤ ενημερώθηκε για το αποτρόπαιο συμβάν και κίνησε αμέσως διαδικασίες, ώστε να τον παύσει από τα καθήκοντά του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα