Νέο «θερμό» επεισόδιο με τον Λύτρα στον Κορυδαλλό!

Δέχθηκε λεκτική επίθεση από συγκρατούμενό του, που βρίσκεται αρκετά χρόνια στη φυλακή

Ακόμη ένα «θερμό» επεισόδιο με συγκρατούμενό του είχε ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στην 6η πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, που είναι γνωστή και ως πτέρυγα των VIP κρατουμένων, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του και την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν προχθές το βράδυ, λίγο μετά τον προαυλισμό, όταν ένας συγκρατούμενος του ποινικολόγου, ο οποίος βρίσκεται αρκετά χρόνια στη φυλακή, τον πλησίασε και τού επιτέθηκε λεκτικά, λέγοντάς του: «Οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι». Παράλληλα, φώναξε στον κ. Λύτρα ότι δεν έπρεπε να βρίσκεται στον Κορυδαλλό και ότι θα έπρεπε να έχει προφυλακιστεί στην Τρίπολη.

Ο 52χρονος ποινικολόγος «μποξέρ» είχε εμπλακεί πάλι σε φραστικό επεισόδιο με τον έναν από τους δύο συγκρατούμενούς του, με τους οποίους μοιράζεται το κελί 4 στην 6η πτέρυγα, λίγο μετά την άφιξή του στο σωφρονιστικό κατάστημα, όταν του απαγόρευσε να καπνίσει, καθώς έχει υποβληθεί σε επέμβαση στον πνεύμονα. «Σβήσε το τσιγάρο τώρα, έχω πρόβλημα με τους πνεύμονές μου» είχε πει στον ποινικολόγο, ο οποίος είχε αναγκαστεί να υποχωρήσει και βγήκε στο προαύλιο για να καπνίσει, καθώς είναι μανιώδης καπνιστής.

Για λόγους ασφαλείας

Ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του, έχει μεταφερθεί στο ίδιο κελί με ακόμη δύο υπόδικους, έναν επώνυμο επιχειρηματία της Αράχοβας, που έχει καταδικαστεί για απάτες και ο οποίος διακρίνεται για το πάθος του για τα ακριβά Ρόλεξ, τα αυτοκίνητα και το εκκεντρικό ντύσιμο, και έναν επίσης γνωστό επιχειρηματία αλυσίδας καταστημάτων, που είχε συλληφθεί για την εισαγωγή πολύ μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης. Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, «εγκαταστάθηκε» εκεί για λόγους ασφαλείας, καθώς πρόκειται για αναγνωρίσιμο πρόσωπο που, όπως κρίθηκε, ενδεχομένως να κινδύνευε αν τοποθετούνταν μαζί με τους «σκληρούς» των φυλακών.

Μετά τα επεισόδια με συγκρατούμενούς του οι φόβοι του γνωστού δικηγόρου έχουν ενταθεί. Σε ακρόαση που είχε με τη διευθύντρια των φυλακών εξέφρασε φόβους για τη ζωή του, καθώς είναι πιθανόν να έρθει αντιμέτωπος με ανθρώπους που έχουν οδηγηθεί στον Κορυδαλλό λόγω υποθέσεων που έχει αναλάβει στο παρελθόν, με συνέπεια εκείνη να τον παραπέμψει για τα αιτήματά του στον εισαγγελέα. Την ίδια ώρα, πάντως, ο ποινικολόγος ετοιμάζει την αίτηση αποφυλάκισής του, ενώ, όπως έχει γίνει γνωστό και από τη σχετική εντολή του Αρείου Πάγου, η έρευνα για την υπόθεση αλλά και η εκδίκασή της θα γίνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Με βάση τη σχετική νομοθεσία, ο Απόστολος Λύτρας έχει δικαίωμα να καταθέσει την πρώτη προσφυγή κατά της προσωρινής κράτησής του εντός δέκα ημερών. Η προσφυγή κατατίθεται στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών και με αυτή μπορεί να ζητήσει άρση της προσωρινής κράτησής του ή την αντικατάστασή της με άλλους περιοριστικούς όρους.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι σήμερα αναμενόταν να βγει σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του Απόστολου Λύτρα στο Χαλάνδρι, όπου διαμένουν η πρώην σύζυγός του και οι κόρες τους. Ομως, άγνωστο πώς, ο πλειστηριασμός για το ακίνητο του προφυλακισμένου δικηγόρου ανεστάλη την τελευταία στιγμή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα