Σάλος και με άλλον ποινικολόγο!

Στη δίνη του κυκλώνα βρίσκεται γνωστός δικηγόρος, ο οποίος εμφανίζεται να χαστούκισε μέσα στο αυτοκίνητό του τη συνεργάτιδά του εξυβρίζοντάς τη. Τον ίδιο, που είναι παντρεμένος, μήνυσε η 43χρονη ασκούμενη στο γραφείο του, η οποία και δηλώνει «ερωμένη» του

Η αλήθεια γι’ αυτό το νέο περιστατικό καταγγελλόμενου ξυλοδαρμού ασκούμενης δικηγόρου από τον εργοδότη της έχει δύο όψεις. Στη δίνη του κυκλώνα βρίσκεται ο πολύ προβεβλημένος από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις ποινικολόγος, ο οποίος εμφανίζεται να χαστούκισε μέσα στο αυτοκίνητό του τη συνεργάτιδά του δικηγόρο, αποκαλώντας την «καριόλα». Τον ποινικολόγο, που είναι παντρεμένος με συνάδελφό του (επίσης πολύ γνωστή νομικός), μήνυσε η 43χρονη ασκούμενη στο δικηγορικό του γραφείο στον Πειραιά, η οποία και δηλώνει «ερωμένη» του.

Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «δημοκρατία», η 43χρονη, για να σπάσει τα δεσμά του γάμου του 69χρονου εργοδότη της, φέρεται ότι προωθούσε με SMS στη σύζυγό του τα ερωτικά μηνύματα που αντάλλασσε με τον ποινικολόγο καθ’ όλη τη διάρκεια της παράνομης ερωτικής σχέσης.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο δικηγόρος Γιάννης Απατσίδης, εκπροσωπώντας τη σύζυγο του ποινικολόγου, εξέδωσε για λογαριασμό της μια πολύ αιχμηρή ανακοίνωση σε βάρος της ασκούμενης δικηγόρου. «Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω δεχθεί επανειλημμένως διαδικτυακό bullying από γυναίκα συνάδελφό μου, που εσχάτως αναφέρεται ως “ασκούμενη δικηγόρος 43χρονη”, η οποία έχει παρουσιαστεί δημοσίως, άλλοτε ως δήθεν συνεργάτις του γραφείου μου, και ιδιωτικώς, ως φερόμενη εφήμερη ερωτική σύντροφος του συζύγου μου, άνευ της δικής μου γνώσεως, για οποιαδήποτε από τις επικαλούμενες δύο εκδοχές της.

Επικαλούμενη περιστατικό εκατέρωθεν αντεγκλήσεων με τον σύζυγό μου, η κρισιολόγηση του οποίου εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη με αντίθετες εγκλήσεις και με το οποίο ουδεμία απολύτως σχέση είχα, η εν λόγω καταγγέλλουσα, την ύπαρξη της οποίας, είτε ως δήθεν συνεργάτιδος είτε ως φερόμενης εφήμερης “συντρόφου”, ούτε καν γνώριζα, μεθοδευμένα, οργανωμένα και συντονισμένα, αντί να στοχοπροσηλωθεί στο επικαλούμενο απ’ αυτήν “περιστατικό βίας”. εάν είναι αληθές όπως παρουσιάζεται αποκλειστικά από την ίδια, λυσσαλέα επεδίωξε να προσβάλει τη δική μου προσωπικότητα.

Η εν λόγω εμμονική της συμπεριφορά, η οποία πλέον θα αποτελέσει αντικείμενο ελέγχου από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, αλλά και από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, ίσως καταδεικνύει και τα ιδιοτελή κίνητρά της, καθόσον μια κακοποιημένη γυναίκα δεν αντιδρά, κακοποιώντας η ίδια συνάδελφό της.

Ως μητέρα, γυναίκα, δικηγόρος και ενεργή πολίτης, δεν ανέχομαι οιασδήποτε μορφής βία, ακόμη και λεκτική, ανεξαρτήτως φύλου, και γι’ αυτό αποκλειστικά αρμόδια να αποφανθεί είναι η Δικαιοσύνη και ουχί η περιρρέουσα ψυχολογία της μάζας. Σημειώνω, τονίζω και υπογραμμίζω ότι δεν θα ανεχθώ και οποιαδήποτε προσπάθεια αντιστροφής των ρόλων και επιδίωξης ηθικής μου εκβίασης, καθώς σε περίπτωση που επικρατήσει ο θύτης έναντι των θυμάτων, και δη των απολύτως αμέτοχων, όπως είμαι εγώ, τότε η κοινωνία μας όχι μόνον θα καταντήσει “ζούγκλα” αλλά θα επιτρέψει στα κάθε είδους “αρπακτικά”, όταν δεν καταφέρνουν να ζήσουν τις ζωές των άλλων, να εκδικούνται με συκοφαντικές αναφορές και διαρροές, μήπως κι έτσι αποκτήσουν βαρυσήμαντη υπόσταση» αναφέρει μεταξύ άλλων η δικηγόρος, σύζυγος του 69χρονου ποινικολόγου.

Το επεισόδιο στο Ι.Χ.

Το επεισόδιο ξυλοδαρμού έλαβε χώρα τον περασμένο Απρίλιο και με τον 69χρονο να «γλιτώνει» το Αυτόφωρο. Αναλυτικά, όπως επίσης λέει η ίδια, όλα άρχισαν όταν του ζήτησε αύξηση στον μισθό της: «Αναφέρεται ότι την 28/04/2024 και περί ώρα 20.10 προσήλθε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Πειραιά η 43χρονη, η οποία υπέβαλε έγκληση σε βάρος του συντρόφου της (σ.σ.: αναφέρονται τα στοιχεία του), επαγγέλματος δικηγόρος, για ενδοοικογενειακή βία.

Ειδικότερα, την 28/04/2024 και περί ώρα 17.15 στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη Πειραιά επί της οδού Αθηνάς, ο δικηγόρος χτύπησε στο πρόσωπο και εξύβρισε την 43χρονη, πράξεις όπου ρητά αναφέρονται στην έκθεση εξέτασης μάρτυρα χωρίς όρκο της παθούσης. Γίνεται μνεία ότι στη 43χρονη δόθηκε κατάλογος φορέων ενδοοικογενειακής βίας, ενώ δεν επιθυμούσε panic button. Επιπλέον, μας δήλωσε πως δεν επιθυμεί να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, ούτε σε ασφαλή χώρο φύλαξης. Ο δικηγόρος αναζητείται στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, λήγοντος την 29/04/2024 και ώρα 23.59».

Η 43χρονη, η οποία πριν από έναν χρόνο είχε πέσει θύμα ληστείας στον δρόμο (κλοπή τσάντας), χωρίς να κατονομάσει τον 69χρονο μέσα από τα social media, φέρεται ότι έγραφε: «Ξεκίνησα αρχικά ως εξωτερική συνεργάτις. Δουλειά 12-13 ώρες τη μέρα, μισθός ψίχουλα και υπόσχεση για κατ’ αποκοπή δουλειές που δεν ήρθαν ποτέ. Οταν τόλμησα να μιλήσω και να διαμαρτυρηθώ, με εξύβρισε χυδαία, με είπε “κ@@@λα”, “δικηγορικό τίποτα” και άλλα πολλά. Οταν αντέδρασα, εκείνος με χαστούκισε, με τράβηξε από τα μαλλιά, με έκλεισε στο αυτοκίνητο (όλα αυτά έγιναν εν κινήσει με κίνδυνο να σκοτωθούμε στον δρόμο) και έφυγε στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη. Να σημειωθεί πως ο δικηγόρος έχει κινηθεί νομικά εναντίον της 43χρονης, υποστηρίζοντας ότι εκείνη του επιτέθηκε και μάλιστα του έσκισε και το πουκάμισο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα