«Τη σκότωσα για να μη με βάλει στο τρελάδικο»

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 81χρονος που έσφαξε με 13 μαχαιριές την 73χρονη σύζυγό του την περασμένη Παρασκευή στην Αλεξανδρούπολη

Φρίκη προκαλεί η τελευταία γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη, όπου ένας 81χρονος ακόνισε το μαχαίρι και έσφαξε την περασμένη Παρασκευή την 73χρονη σύζυγό του, μαχαιρώνοντάς τη αλύπητα 13 φορές στον λαιμό και στο στήθος, ενώ ο εισαγγελέας τον είχε αφήσει ελεύθερο πριν από 15 ημέρες όταν είχε χτυπήσει τον εγγονό του.

«Ηθελε να με κλείσει στο τρελάδικο, θόλωσα και γι’ αυτό τη σκότωσα. Είχε ζητήσει πριν από λίγες ημέρες μαζί με την κόρη μου να με εξετάσει ψυχίατρος και στη συνέχεια μου έφεραν έναν και μου έδωσε χάπια» ανέφερε στους αστυνομικούς ο συζυγοκτόνος, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, καθώς μετά το αποτρόπαιο έγκλημα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, πίνοντας χλωρίνη.

Ο 81χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά δεν ήθελε να παίρνει τα φάρμακά του. Αυτή ήταν και η αιτία του μοιραίου καβγά με την άτυχη 73χρονη. Αρπαξε το μαχαίρι από την κουζίνα όπου βρισκόταν με τη γυναίκα του και τη σκότωσε. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη, ο δράστης χτύπησε με 13 μαχαιριές τη σύζυγό του στο στήθος και στον λαιμό. Προτού τη σφάξει, ο δράστης χρησιμοποίησε ένα εργαλείο για να ακονίσει το κουζινομάχαιρο. Η γυναίκα πέθανε ακαριαία από ακατάσχετη αιμορραγία.

«Πρώτα τη χτύπησε στο στήθος αριστερά. Τρύπησε τον αριστερό πνεύμονα κι άρχισε να αιμορραγεί. Το επόμενο ήταν στην υποκλείδια αρτηρία. Αρχισε να τρέχει αίμα. Ακόνισε το μαχαίρι και μετά ξεκίνησε να χτυπά. Για τι αγριότητα μιλάμε! Πόσα χρόνια έχω ιατροδικαστής, πρώτη φορά βλέπω περιστατικό με άνθρωπο πάνω από 80 ετών να έχει σκοτώσει άτομο πάνω από τα 70. Αντρόγυνο. Ολη τη ζωή μαζί και να έχουν τέτοιο τέλος; Στη γειτονιά είπαν ότι τους άκουγαν να μαλώνουν συνέχεια» δήλωσε ο ιατροδικαστής.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι πριν από 15 μέρες ο 81χρονος είχε απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του εγγονού του, τον οποίο χτύπησε με ένα μπαστούνι. Τότε είχε συλληφθεί, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα. Η σύζυγος και η κόρη του είχαν ζητήσει μέσω του αξιωματικού υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης την ψυχιατρική του εξέταση. Ομως, ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν είναι σκόπιμη η παραπομπή του για ψυχιατρική εξέταση. Το αποτέλεσμα ήταν λίγες ημέρες αργότερα να σκοτώσει τη σύζυγό του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα