Τον «έγδυσαν» με δόλωμα… λιποθυμία

Συνεργοί γυναίκας που προσποιήθηκε σε 84χρονο αδιαθεσία μπήκαν στο σπίτι του και τον έκλεψαν

Δεν έχουν τέλος οι απάτες σε βάρος ανυποψίαστων ηλικιωμένων, που από τη μία στιγμή στην άλλη βλέπουν τις οικονομίες μιας ζωής να κάνουν «φτερά». Αυτήν τη φορά θύμα έπεσε ένας 84χρονος, που έκανε το λάθος να βοηθήσει μία γυναίκα, μέλος σπείρας Ρομά, που προσποιήθηκε ότι είναι αδιάθετη!

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν η απατεώνισσα προσέγγισε την είσοδο πολυκατοικίας, επί της οδού Ζερβουδάκη, στον Αγιο Παντελεήμονα. Αφού σιγουρεύτηκε ότι την κοιτάει ο 84χρονος, που εκείνη την ώρα ξεκλείδωνε την εξώπορτα, έκανε ότι δεν νιώθει καλά και προσποιήθηκε λιποθυμία. «Σας παρακαλώ πολύ, κύριε, δεν νιώθω καλά, μπορείτε να μου δώσετε λίγο νερό;» του είπε η νεαρή κι εκείνος, δίχως δεύτερη σκέψη, της είπε να ανέβει στο διαμέρισμά του και έσπευσε να της δώσει ένα ποτήρι νερό.

Την ίδια στιγμή όμως οι δύο συνεργοί της γυναίκας εισέβαλαν στο σπίτι του και πήγαν στα δωμάτια, όπου βρήκαν κάποια λίγα χρυσαφικά, τα άρπαξαν και έγιναν «καπνός». Η γυναίκα αφού… συνήλθε, έφυγε και τότε ο 84χρονος κατάλαβε την απάτη που είχε στηθεί σε βάρος του. Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία και έδωσε την περιγραφή της γυναίκας. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ «σάρωσαν» την περιοχή, εντόπισαν την ομάδα των τριών απατεώνων και την οδήγησαν στο Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα. Μάλιστα, από την έρευνα προέκυψε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που περνούσαν την πόρτα αστυνομικής υπηρεσίας, καθώς και στο παρελθόν είχαν συλληφθεί για απάτες, κλοπές και ληστείες. Αυτήν τη φορά, ωστόσο, δεν πρόλαβαν να χαρούν τη λεία τους, αφού έγιναν τσακωτοί.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή κατ’ επάγγελμα, με την οποία οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή. «Θα έχουν πολλά να πουν και ίσως τότε, πραγματικά, να χρειαστούν παραπάνω από ένα ποτήρι νερό» δήλωσε αστυνομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα