Σάτυρος στρατιωτικός αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικες

Το αίμα τους να «παγώνει» ένιωσαν ανήλικα κορίτσια που έκαναν μπάνιο στην παραλία Μερσινίδι, στην περιοχή του Βροντάδου στη Χίο, όταν είδαν μπροστά στα μάτια τους έναν άγνωστο άνδρα να αυτοϊκανοποιείται κοιτάζοντάς τα προκλητικά.

Το ανατριχιαστικό περιστατικό, που προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία και σήμανε συναγερμό στις Αρχές, εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη δημοφιλή παραλία του νησιού. Οπως εξήγησαν αργότερα τα κορίτσια στους αστυνομικούς, ο άνδρας τα πλησίασε και με αστραπιαίες κινήσεις κατέβασε το μαγιό του, πέταξε έξω το μόριό του και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται κοιτάζοντάς τα προκλητικά στα μάτια και αδιαφορώντας για τους λουομένους που μπορεί να τον έβλεπαν.

Σε κατάσταση σοκ τα ανήλικα κορίτσια έσπευσαν να απομακρυνθούν από τον σάτυρο και ειδοποίησαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να επέμβουν άμεσα άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι έκαναν τσακωτό τον δράστη, που εξακολουθούσε να αυνανίζεται, και του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν στρατιωτικό ο οποίος υπηρετεί στο νησί. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου, ο οποίος τον παρέπεμψε να λογοδοτήσει στη στρατιωτική Δικαιοσύνη λόγω της ιδιότητάς του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα