Χειροπέδες και για ναρκωτικά στον παιδόφιλο

Η Αστυνομία εντόπισε χάπια στο σπίτι του 63χρονου, που αρχικά είχε συλληφθεί στην Ομόνοια μετά την ενέδρα που του είχε στήσει ο πατέρας 14χρονης στην οποία είχε κλείσει ερωτικό ραντεβού. Χαρακτηριστικό του βίου του, ότι τον είχε αναγνωρίσει και η 12χρονη από τον Κολωνό ως έναν από τους βιαστές της

Χειροπέδες πέρασαν ξανά χθες οι αστυνομικοί στον 63χρονο παιδόφιλο που είχε κλείσει την περασμένη Κυριακή ερωτικό ραντεβού σε 14χρονη, καθώς βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια στο σπίτι του, στο Κιάτο.

Ο παιδοβιαστής, ο οποίος είχε συλληφθεί την περασμένη Κυριακή στην Ομόνοια μετά την ενέδρα που του είχε στήσει ο πατέρας της 14χρονης, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα. Ομως οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίστηκαν στο πατρικό του σπίτι, στο Κιάτο, όπου εντοπίστηκαν ναρκωτικά χάπια και για τον λόγο αυτόν συνελήφθη εκ νέου.

Υπενθυμίζεται πως τον 63χρονο αναγνώρισε ως έναν από τους βιαστές του και το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, ενώ το 1998 είχε καταδικαστεί για τον βιασμό μιας γυναίκας. Οπως είχε αποκαλυφθεί τότε, έβαζε αγγελίες σε εφημερίδες για babysitter και παρέσερνε ανυποψίαστες γυναίκες στο σπίτι του προσπαθώντας να τις βιάσει.

Εξάλλου, κάτοικοι σε γειτονιές όπου έμενε ο 63χρονος καταγγέλλουν ότι τον έβλεπαν να πετάει χαρτάκια με χυδαίο περιεχόμενο έξω από το σχολείο. Στα χαρτάκια ζωγράφιζε χυδαία σκίτσα και καλούσε σε ερωτικές συνευρέσεις, γράφοντας πάνω στα χαρτάκια τον αριθμό τηλεφώνου του.

Κάτοικος του χωριού Διμηνιό Κορινθίας, όπου έμενε ο 63χρονος, κατήγγειλε: «Είχε περίεργη συμπεριφορά και εδώ, πήγαινε σε καταστήματα της περιοχής. Επαιρνε χαρτιά και έγραφε σεξουαλικά υπονοούμενα πάνω. Εγραφε τηλέφωνο και τα άφηνε εκεί. Εχω ακούσει ότι άφηνε και χαρτιά στην παραλία, έγραφε τηλέφωνο και τα πέταγε». Χαρτάκια με τα οποία καλούσε σε ερωτικές συνευρέσεις έριχνε και στην προηγούμενη γειτονιά του, στα Πετράλωνα, σύμφωνα με άλλες καταγγελίες.

«Συγγνώμη»

Την ίδια ώρα δημόσια συγγνώμη ζητά ο αδελφός του 63χρονου, ο οποίος έμενε μαζί του. «Ζητάμε συγγνώμη από την οικογένεια του 14χρονου κοριτσιού» δήλωσε χθες ο αδελφός του παιδόφιλου που έστελνε τα χυδαία μηνύματα στο κορίτσι.

«Δεν ξέραμε τίποτα. Ζούσαμε μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια που πήρε σύνταξη. Εχουμε πέσει από τα σύννεφα. Να ζητήσει συγγνώμη. Ζητάμε συγγνώμη οικογενειακώς και εγώ και η μητέρα μου και η αδερφή μου από την οικογένεια του 14χρονου κοριτσιού. Δεν είχαμε ιδέα ότι ασχολείται με μικρές κοπέλες αυτός ο άνθρωπος. Τόσα χρόνια δεν μας είχε πει τίποτα» ανέφερε ο αδελφός του 63χρονου.

Οσον αφορά το πώς έμαθαν ο ίδιος και η μητέρα του όσα συνέβησαν με το 14χρονο κορίτσι στην Ομόνοια, επισήμανε: «Μας είχε πει ότι πάει στη Ζάκυνθο με ένα παιδί από τον ΟΣΕ, αλλά προφανώς πήγε στην Αθήνα και έγινε αυτό που έγινε με τη 14χρονη και το μάθαμε από τα κανάλια».

Για την υπόθεση του βιασμού της γυναίκας το 1998 ο αδελφός του 63χρονου ανέφερε: «Τότε είχε συλληφθεί για μια υπόθεση απόπειρας βιασμού, αλλά δεν είχε μπει φυλακή, δούλευε κανονικά».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα