Συναντήθηκαν χθες οι γονείς του βρέφους

Μετά τον θάνατο του 5,5 μηνών μωρού το οποίο ο πατέρας ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν σε χώρο του Νοσοκομείου Αρτας

Την ώρα που η κοινή γνώμη παραμένει «μουδιασμένη» από τον θάνατο του 5,5 μηνών βρέφους, το οποίο ξεχάστηκε από τον πατέρα του μέσα στο αυτοκίνητο, με συνέπεια να «σβήσει» από θερμοπληξία και έλλειψη οξυγόνου, ακόμη πιο τραγικές διαστάσεις δίνει στην αδιανόητη υπόθεση η αποκάλυψη ότι ο 37χρονος και η 27χρονη σύζυγός του είχαν την πρώτη συνάντησή τους μετά την τραγωδία!

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως, η νεαρή γυναίκα, που είδε τον κόσμο της να γκρεμίζεται από τη μία στιγμή στην άλλη, ζητούσε επίμονα να δει τον σύζυγό της από κοντά. Την έκκληση της μητέρας έκαναν δεκτή οι αστυνομικές Αρχές και έτσι η 27χρονη και ο 37χρονος συναντήθηκαν επί περίπου ένα τέταρτο της ώρας μέσα σε χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Αρτας, όπου νοσηλεύονται και οι δύο σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι γονείς του 5,5 μηνών κοριτσιού, οι οποίοι είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο πριν από εννέα μήνες, καθώς εκείνη την περίοδο η 27χρονη ήταν έγκυος, ξέσπασαν σε γοερά κλάματα αγκαλιασμένοι!

Στο μεταξύ, σοκαρισμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού από την Αρτα δεν μπορούν να πιστέψουν το μεγάλο κακό που χτύπησε την οικογένεια του αβάφτιστου βρέφους, που έμελλε να βρει φρικτό θάνατο από την εγκληματική αφηρημάδα του πατέρα του.

Από το στόμα τους βγαίνουν μόνο λόγια παρηγοριάς, καθώς ο πόνος και το σοκ της απώλειας είναι δυσβάσταχτα. «Ο ανιψιός μου είναι αναίσθητος μέσα στο νοσοκομείο. Το αγαπούσε αυτό το παιδί. Είναι σε αφασία έπειτα από αυτό που έγινε» δήλωσε θείος του 37χρονου πατέρα και πρόσθεσε: «Δεν κατάλαβε ότι ξέχασε το παιδί. Κάθε πρωί το πήγαινε αυτός στο σχολείο και η μητέρα το έπαιρνε τα μεσημέρια. Είναι συγκλονισμένος».

Συντετριμμένος ο θείος της 27χρονης μητέρας, στην οποία παρέχεται ψυχολογική και ιατρική υποστήριξη, τόνισε από την πλευρά του ότι το ζευγάρι δεν είχε προβλήματα. «Δεν είχα ακούσει ποτέ τίποτα. Τι να πεις; Ο άνθρωπος άμα αφαιρέθηκε, άμα σταμάτησε το μυαλό να λειτουργεί…» είπε.

Ο 37χρονος υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος μεταφέρθηκε προχθές στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Αρτας, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου. Η κηδεία του 5,5 μηνών κοριτσιού θα γίνει στις 12 αύριο το μεσημέρι στην Περδικορράχη. Για να ταφεί, όμως, με θρησκευτική τελετή θα πρέπει να έχει βαφτιστεί, κάτι που σημαίνει ότι θα προηγηθεί μια ειδική ευχή από τον ιερέα, με την οποία το άτυχο κοριτσάκι θα πάρει τα ονόματα Λυδία Ελένη. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, οι ψυχίατροι και οι ψυχολόγοι που παρακολουθούν τους γονείς έχουν δώσει άδεια, που έχει διαβιβαστεί και στις Αρχές, ώστε να παραστούν αμφότεροι στην κηδεία του παιδιού τους!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα