Στο σφυρί ελληνικά διαμάντια του καμβά

Η μεγάλη δημοπρασία του οίκου BONHAMS στο Λονδίνο στις 28 Απριλίου με έργα, Τσαρούχη, Γκίκα, Γύζη, Μόραλη και άλλων με τιμές που μπορεί να φτάσουν τα 210.000 ευρώ

Μπορεί ένας Τσαρούχης να φέρει φέτος την… άνοιξη στην ελληνική τέχνη; Αυτό θα φανεί στις 28 Απριλίου, στην επερχόμενη δημοπρασία του οίκου Bonhams στο Λονδίνο, όπου θα βγουν στο σφυρί 95 ελληνικά αριστουργήματα, εικαστικά διαμάντια που φέρουν τη σφραγίδα των καλλιτεχνών της περίφημης Γενιάς του ’30 αλλά και εκπροσώπων της σύγχρονης τέχνης. Μιλάμε, φυσικά, για το καθιερωμένο εαρινό Greek Sale -τη μία από τις δύο δημοπρασίες που πραγματοποιεί ετησίως ο οίκος Bonhams-, που απευθύνεται αποκλειστικά στους λάτρεις της ελληνικής τέχνης.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο περιοδικό «δ» που κυκλοφορεί με την «κυριακάτικη δημοκρατία»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img
spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα

spot_img