Μπερλουσκόνι: Είμαι στόχος (και) των τζιχαντιστών, υπαίθριες εμφανίσεις τέλος

Ομιλίες μόνο σε κλειστό χώρο για τον πρώην Καβαλιέρε

Την αγωνία του για τη ζωή του εξέφρασε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μιλώντας στις κοινοβουλευτικές ομάδες του κόμματός του, ανακοινώνοντάς τους ότι δεν πρόκειται να εμφανίζεται πλέον σε συγκεντρώσεις σε ανοικτό χώρο εξαιτίας του κινδύνου από τους τζιχαντιστές.

«Είμαι μεταξύ των στόχων της ISIS» είπε ο πρώην Καβαλιέρε μιλώντας την Τετάρτη στις ξεχωριστές συνελεύσεις των γερουσιαστών και των βουλευτών της Forza Italia, όπως μεταδίδουν το ιταλικό πρακτορείο Ansa και η Stampa.

Για αυτό, εξήγησε, είναι αδύνατο να εμφανίζεται σε εκδηλώσεις σε ανοικτό χώρο: «Θα δίνω συνεντεύξεις στην τηλεόραση και θα μιλάω σε συγκεντρώσεις μόνο σε κλειστό χώρο, επειδή η ζωή μου κινδυνεύει» είπε.

Καθησύχασε πάντως πως θα εμφανιστεί σε προεκλογικές εκδηλώσεις στην Πούλια, τη Λιγουρία και την Καμπανία εν όψει των τμηματικών περιφερειακών εκλογών.

Η ομιλία του σε βουλευτές και γερουσιαστές ήταν η πρώτη μετά την απόφαση του δικαστηρίου του Μιλάνου πως πλέον έχει εκτίσει την ποινή του και θα μπορεί πλέον να μετακινείται χωρίς κανέναν περιορισμό, όπως και να ψηφίζει -αλλά ακόμη δεν έχει το δικαίωμα του εκλέγεσθαι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img
spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

spot_img

Προτεινόμενα

spot_img