Δυο ντάμες, ένας βαλές στην παρτίδα του Alpha!

Δύσκολοι καιροί για… tv stars, και στον Alpha δύο έχουν αποδειχθεί οι «βασίλισσες» (Μενεγάκη – Χατζηβασιλείου) του καναλιού και ένας ο «βασιλιάς» (ο Λάκης Λαζόπουλος που ανανέωσε το συμβόλαιο και θα συνεχίσει με το «Τσαντίρι» του). Ολοι οι υπόλοιποι αναμένουν τα νεότερα, καθώς κανείς δεν έχει υπογράψει για την επόμενη σεζόν. Καλές οι συμφωνίες αλλά… οι υπογραφές στα συμβόλαια είναι το θέμα, κι αυτές δεν έχουν πέσει.

Η προνοητική Ελένη ανανέωσε τη συνεργασία της με το κανάλι της Κάντζας τον Σεπτέμβριο του 2010 έως και τον Ιούλιο του 2013, και μάλιστα… με παλιές τιμές, αφού τότε δεν είχε ξεκινήσει η κρίση. Μαζί με την παρουσιάστρια του «Πάμε πακέτο» (που έφυγε ήσυχη για διακοπές κρατώντας στα χέρια της το μονοετές συμβόλαιο) είναι οι πιο χαρούμενες της Κάντζας. Ολοι οι άλλοι θα κληθούν να βάλουν την… τζίφρα μετά τις 15 Αυγούστου. Ωστόσο, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, την επόμενη σεζόν θα δούμε αμετακίνητους στο πόστο τους τούς Νίκο Μουτσινά, Μαρία Ηλιάκη και την υπόλοιπη ομάδα με την εκπομπή «Δέστε τους» στην απογευματινή ζώνη, ενώ τα μεσημέρια θα συνεχίσει και η Κατερίνα Καραβάτου με το «Κους κους», αλλά ενδεχομένως με ανανεωμένο πάνελ. Ναταλία Γερμανού, Σίσσυ Χρηστίδου και Θέμης Γεωργαντάς θα εξακολουθήσουν να είναι «Μες στην καλή χαρά» τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, αλλά στο τιμ δεν θα βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα ο Βασίλης Λιάτσος και ο Δημήτρης Λαγιόπουλος. Αγνωστο παραμένει το μέλλον της εκπομπής «Πάνω στην ώρα». Ο Σπύρος Λάμπρου και η Ελενα Παπαβασιλείου… αναμένουν στο ακουστικό τους.

Οσον αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα του Alpha, οι «Οικογενειακές ιστορίες» όχι μόνο δεν θα λείψουν από τις οθόνες μας, αλλά το κανάλι θα προσθέσει και μία ακόμη εκπομπή στην ίδια λογική, τις «Κρυμμένες αλήθειες», που θα καταπιάνεται με πιο ακραίες συνθήκες (φόνοι, βιασμοί), τις οποίες καλείται να αντιμετωπίσει η οικογένεια.

Η Ρούλα Κορομηλά θα αναλάβει και πάλι την παρουσίαση του «Greek Idol 3», αφού η φετινή του πορεία θεωρήθηκε επιτυχημένη.

Φυσικά, το «Κάτι ψήνεται» θα συνεχίσει να… στρώνει τραπέζι. Η εκπομπή μαγειρικής είναι από τα πιο δημοφιλή προγράμματα του σταθμού, ενώ ο Εκτορας Μποτρίνι θα κληθεί και πάλι να δώσει λύσεις σε επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης… αλά γαλλικά, με τον «Εφιάλτη στην κουζίνα». Η Σίσσυ Φειδά θα κάνει πάλι «Σπίτι απ’ την αρχή», αλλά με μειωμένα, όπως και πέρυσι, επεισόδια. Και για όσους θέλουν να ξέρουν τι λένε τα άστρα, η Αση Μπήλιου θα αναλύει και του χρόνου το «Stars system». Από το συρτάρι του σταθμού θα βγει και το rockumentary «Οσο έχω φωνή» με την Αννα Βίσση, ενώ άγνωστη παραμένει η τύχη των «Sunshine girls» που αποτελούν μια παρόμοια εκδοχή των «Real housewives of Athens». To «Big brother 2» δεν πήρε, μετά τις περυσινές του επιδόσεις, το πράσινο φως, αλλά και ο Νίκος Σαμοΐλης δεν θα συνεχίσει «Για λογαριασμό σας», αφού δεν βρέθηκε λύση, λόγω των οικονομικών δυσχερειών, ούτε για τη δική του εκπομπή.

Κωνσταντίνα Γαρνέλη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα