Με κόσμο και μεταγραφές

Η ανταπόκριση του κόσμου στην πρεμιέρα της ομάδας μαζί με τις μεταγραφές που ανακοίνωσε η ΠΑΕ άνοιξαν για την ΑΕΚ με αισιοδοξία την αυλαία της σεζόν.

Αρχικά προκλήθηκε εκνευρισμός στους συγκεντρωμένους στα Σπάτα από την απόφαση της διοίκησης να βάλει τους υπευθύνους ασφάλειας να εμποδίσουν την πρόσβαση στο προπονητικό κέντρο. Οι διακόσιοι οπαδοί της «Ενωσης» που περίμεναν να μπουν σε αυτό φώναζαν συνθήματα για να τους επιτραπεί η είσοδος. Οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου», βλέποντας την ώρα να περνά και την ομάδα να βγαίνει για προπόνηση, σταμάτησαν τα τραγούδια υπέρ της ΑΕΚ και ζήτησαν από τον Αδαμίδη να ανοίξει τις πόρτες. Τελικά έγινε το χατίρι τους, αφού αποδέχτηκαν την οδηγία από τους υπευθύνους να ακουστούν τραγούδια μόνο για την ΑΕΚ.

Ο Ντιοπ δεν ήταν στην πρεμιέρα, αφού γέννησε η γυναίκα του και εξασφάλισε ολιγοήμερη άδεια. Επίσης, ακόμα επτά ποδοσφαιριστές δεν έδωσαν το «παρών». Ο λόγος για τους Νταντόμο, Ρίκκα, Ματεντζίδη, Αργυρίου, Καλαμιώτη, Φροξυλιά και Αμπντουραχμάνι, που ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται από τον Μανόλο Χιμένεθ για τη νέα σεζόν και η ΠΑΕ ΑΕΚ συζητά για τη λύση του συμβολαίου ή τον δανεισμό τους. Η μόνη απόφαση που έχει παρθεί έχει να κάνει με τον Αμπντουραχμάνι, που θα πάει δανεικός στον Εθνικό Αστέρα.

Στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ ήταν παρών ο Μπαχά. Οριστική απόφαση για την παραμονή του Μαροκινού δεν έχει ληφθεί, καθώς εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις.

Πολύ καλή επιλογή χαρακτήρισε την ΑΕΚ και την πιθανότητα να συνεργαστεί με τον Χιμένεθ ο Χαβιέρ Πορτίγιο, μιλώντας στην ιστοσελίδα aek365.gr, καθώς έμεινε ελεύθερος από τη Χέρκουλες, που υποβιβάστηκε.

Ο γάμος με τον Κωνσταντόπουλο είχε αίσιο φινάλε. «Είναι πολύ κολακευτικό να είσαι ο πρώτος στόχος μιας τόσο μεγάλης ομάδας, όπως είναι η ΑΕΚ, και ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους της» δήλωσε μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας. Ο 33χρονος Ελληνας πορτιέρο υπέγραψε για δύο χρόνια και θα εισπράξει 170.000 ευρώ ετησίως. «Αυτό που θέλω να υποσχεθώ στον κόσμο είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της, οι οποίοι στην περίπτωση της ΑΕΚ είναι πάντα στόχοι πρωταθλητισμού, ανεξαρτήτως περιστάσεων και εποχής» κατέληξε.

Ο 22χρονος Ισλανδός Ελφαρ Χέλγκασον προστέθηκε επίσης από χτες στην αμυντική γραμμή της «Ενωσης». «Είμαι πολύ ευτυχισμένος γι’ αυτή τη μεταγραφή και αισθάνομαι μεγάλη τιμή που με επέλεξε η ΑΕΚ. Είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, με σύγχρονες προπονητικές εγκαταστάσεις και κάποιους εξαιρετικούς παίκτες. Οι άνθρωποί της δούλεψαν σκληρά για να με φέρουν στην Ελλάδα» είπε ο Ισλανδός, που υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια.

Βελτιωμένη πρόταση κατέθεσε στον Πανσερραϊκό η ΑΕΚ για τον Γιώργο Γεωργιάδη, όμως οι δύο πλευρές δεν φαίνεται να είναι κοντά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα