Εστειλαν για πλυσιμο το Ι.Χ. του βουλευτή Θ. Γικόνογλου

Μαύρα Σαββατοκύριακα, που λαμβάνουν τη μορφή καλοκαιρινού εφιάλτη και αναμένεται να συνεχιστούν, διάγουν στις εκλογικές τους περιφέρειες οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα της εθνικής ταπείνωσης. Το τριήμερο 8 με 10 Ιουλίου ήταν ένα από τα πιο καυτά για τρεις από τους 155 που ψήφισαν «ναι». Το βράδυ της Κυριακής στην κεντρική πλατεία του Πύργου και την ώρα που βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη πορεία διαμαρτυρίας «Αγανακτισμένων» πολιτών, κάποιος «έριξε σύρμα» ότι ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Τάκης Αντωνακόπουλος έπινε καφέ σε διπλανό κατάστημα. Σύμφωνα με όσα μας ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, οι «Αγανακτισμένοι» κατευθύνθηκαν μαινόμενοι προς την καφετέρια. Ο κ. Αντωνακόπουλος, όταν είδε το πλήθος, μπήκε στο μαγαζί, ενώ ο ιδιοκτήτης, για να προλάβει τα χειρότερα, κλειδαμπάρωσε πόρτες και παράθυρα! Οι πολίτες εγκλώβισαν τον βουλευτή φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του αλλά και εναντίον της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης για πάνω από δύο ώρες. Τελικά τη λύση για μια ακόμη φορά έδωσαν δύο περιπολικά της Αστυνομίας και άνδρες της Ασφάλειας που, όπως δείχνουν οι εξελίξεις, η δουλειά τους το τελευταίο διάστημα είναι να κάνουν τους σεκιούριτι των βουλευτών.

Τη λογική της «θυματοποίησης» ακολουθεί στην Κέρκυρα μιμούμενη δύο συναδέλφους της (τον βουλευτή Κοζάνης Αλέξανδρο Αθανασιάδη και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή) η πρώην υπουργός Αντζελα Γκερέκου. Μετά το κάζο που έπαθε στο νησί των Φαιάκων την Παρασκευή -όταν δεκάδες πολίτες πολιόρκησαν τα Ανάκτορα Μιχαήλ και Γεωργίου και ανάγκασαν την Αστυνομία να τη φυγαδεύσει από την πίσω πόρτα-, τώρα κάνει αφηρημένες αναφορές για απειλές που δέχεται η ίδια και η οικογένειά της.

Ερωτώμενη η κυρία Γκερέκου σχετικά με την έντονη αστυνομική παρουσία κατά τις δημόσιες εμφανίσεις της στο νησί, αρκέστηκε να πει ότι το ζήτημα αφορά την Ελληνική Αστυνομία, η οποία εκτιμά τις καταστάσεις, παίρνει αποφάσεις και σχεδιάζει.

Τη μέθοδο της ρίψης ζωικών κοπράνων εν είδει διαμαρτυρίας επιστράτευσαν «Αγανακτισμένοι» για να «βάλουν μυαλό» στον βουλευτή Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ Θανάση Γικόνογλου. Το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στη Βέροια σκεπάστηκε από κοπριές μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. «Δεν νομίζω να ήταν “Αγανακτισμένοι”, υπάρχουν συγκρούσεις με διάφορα κατεστημένα» δήλωσε σχετικά ο κ. Γικόνογλου.

Στέφανος Χίος

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα