Ακούει το «έλα»

Ετοιμοι για την απόκτηση ενός ακόμη αξιόλογου ποδοσφαιριστή είναι στον Ολυμπιακό. Ο λόγος γίνεται για τον Φρανθίσκο Γέστε, που έχει επανέλθει στο προσκήνιο και βρίσκεται πολύ κοντά στο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Ο 32χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός αναμένει στο ακουστικό του το κάλεσμα των πρωταθλητών Ελλάδας για να πιάσει Λιμάνι, αφού απομένει το -τελικό- πράσινο φως του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ, ο οποίος είναι ο μάνατζερ των δύο συμπατριωτών, είναι ο συνδετικός κρίκος της μεταγραφής, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας, σύμφωνα με δημοσιεύματα της ιβηρικής χερσονήσου. Μπορεί ανασταλτικός παράγοντας να αποτελεί το κακό πέρασμα του «Φραν» από το Ντουμπάι και την Αλ Ουάσλ, ωστόσο η περίπτωσή του δεν παύει να είναι μια αξιόπιστη λύση τόσο για τη θέση πίσω από τον επιθετικό όσο και για την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Αλλωστε οι απαιτήσεις του παίκτη, από τα 1.500.000 ευρώ που αμειβόταν στα Αραβικά Εμιράτα, έχουν πέσει κάτω από τα 800.000 ευρώ.

«Θέλω Ελλάδα»

Σχετικά με τους άλλους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, η απόκτηση του Κολομβιανού Κάρλος Σάντσες δυσκολεύει ακόμη περισσότερο μετά τις εμφανίσεις του στο Κόπα Αμέρικα, ωστόσο ο ίδιος με δηλώσεις του τονίζει: «Θέλω να πάω στην Ελλάδα και να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο όμως. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια προφορά και αυτός είναι που θα πει την τελευταία λέξη».

Παράλληλα, γαλλικά δημοσιεύματα στέλνουν στον Πειραιά τον Αλγερινό Καρίμ Ζιανί, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Βόλφσμπουργκ, την ώρα που βελγικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς οδεύει προς την Αντερλεχτ.

Στο μεταξύ, ο Βασίλης Τοροσίδης, σε πρόσφατη επαφή που είχε με τη διοίκηση για το θέμα της αποχώρησής του, είχε τονίσει: «Προχωράμε και βλέπουμε. Εγώ, πάντως, να ξέρετε πως και να μείνω στην ομάδα δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Δεν καίγομαι κιόλας να φύγω για το εξωτερικό». Οσον αφορά την προετοιμασία, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανέβασε τους ρυθμούς κατά τη διάρκεια των προπονήσεων αν και η απογευματινή μπόρα χθες το απόγευμα του χάλασε τα σχέδια. Το Σάββατο, με δηλώσεις του, εμφανώς ευδιάθετος, τόνισε για τους στόχους της νέας χρονιάς: «Τις δύο προηγούμενες σεζόν πήρα το πρωτάθλημα. Ελπίζω να μη χαλάσω το σερί μου». Στα αρνητικά συμπεριλαμβάνεται ότι από τους τέσσερις τερματοφύλακες που έχουν μεταβεί στο Ζέεφελντ της Αυστρίας προπονείται μόνο ο Φράνκο Κοστάντσο, αφού οι Δασκαλάκης, Μέγερι και Παπαδόπουλος αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Χάρης Δάντσης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα