«Ρεσιτάλ» του φλερτ για τη Ματθίλδη!

Τι τρέχει με τον πιανίστα; Λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον σαξοφωνίστα Αλεξ Φροστ, η Ματθίλδη Μαγγίρα εμφανίστηκε δημοσίως στο πλευρό του Δημήτρη Λαμπριανού, του γοητευτικού πιανίστα και μουσικού παραγωγού με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο «The MaPa Show». Η ηθοποιός παρακολούθησε μαζί του την παράσταση «Λυσιστράτη», στο Βεάκειο του Πειραιά. Εκεί ήταν και η κόρη της, Λήδα, η οποία φάνηκε να διασκεδάζει ιδιαιτέρως με τον Κώστα Βουτσά, τον Θύμιο Καρακατσάνη και τους άλλους πρωταγωνιστές. Στη διάρκεια της εν λόγω εξόδου τους η Ματθίλδη σύστηνε τον πιανίστα σε γνωστούς και φίλους ως συνεργάτη της. Παρ’ όλα αυτά οι φήμες ότι τους συνδέει κάτι παραπάνω δεν άργησαν να «φουντώσουν». Κάποιοι λένε ότι η γλώσσα του σώματος δείχνει την αλήθεια. Αν κρίνουμε λοιπόν με βάση τις φωτογραφίες που τους τράβηξαν οι παπαράτσι εκείνο το βράδυ, Μαγγίρα και Λαμπριανός πρέπει να αισθάνονται πολύ άνετα και οικεία μεταξύ τους. Πάνε τώρα αρκετές μέρες που διάφορες ιστοσελίδες κάνουν λόγο για καινούργιο έρωτα στη ζωή της χωρισμένης ηθοποιού. Η ίδια δεν το έχει διαψεύσει. Ούτε και το επιβεβαιώνει όμως. «Τα εν οίκω μη εν δήμω» συνηθίζει να λέει χαρακτηριστικά.

Είναι γεγονός πάντως ότι το φετινό καλοκαίρι έφερε μαζί με τις ζέστες και νέους «καυτούς» έρωτες στην εγχώρια showbiz. Ο Γιάννης Ολζιέρσκι, πρώην σύντροφος της Ελεονώρας Μελέτη, έκανε ένα καινούργιο αισθηματικό ξεκίνημα δίπλα στη σχεδιάστρια μόδας Σήλια Δραγούνη. Και η Ελεονώρα όμως έχει αρχίσει να βγαίνει ραντεβού με έναν επιχειρηματία που τον λένε Βύρωνα, τον οποίο όμως πασχίζει με νύχια και με δόντια να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα την Κρυσταλλία, τραγουδίστρια του πολλά υποσχόμενου συγκροτήματος Otherview. Στο μεταξύ, και η Αγγελική Ηλιάδη παραδέχτηκε επιτέλους ότι έχει σχέση με τον συνθέτη Κώστα Μηλιωτάκη, ενώ οι φήμες οργιάζουν και για τη Ναταλία Γερμανού με τον Μάριο Αθανασίου. Στα καλοκαιρινά ειδύλλια συγκαταλέγεται, τέλος, κι εκείνο το τραγουδιστή Γιώργου Παπαδόπουλου με την πρώην του Μιχάλη Χατζηγιάννη, Δέσποινα Ολυμπίου.

Ηλίας Μαραβέγιας

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα