Τα σχέδια της Ξένιας στη «Ζωή της άλλης»

«Η ζωή της άλλης» έγραψε φινάλε -για τους συντελεστές, αλλά όχι για τους τηλεθεατές- και το τέλος γνωρίζουν μόνο οι συμμετέχοντες στο τελευταίο επεισόδιο, οι οποίοι το κρατούν επτασφράγιστο μυστικό. Τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του Mega, που πέρυσι «σάρωσε» στις τηλεθεάσεις, χτυπώντας ποσοστά ακόμη και κοντά στο 60%, ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες στιγμές στο πλατό ήταν για τους ηθοποιούς άκρως συγκινητικές, αφού όλοι ήταν συναισθηματικά πολύ φορτισμένοι. Ακόμη και η Αθηνά Οικονομάκου, που είναι η «κακιά» της υπόθεσης, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι η τελευταία μέρα ήταν για εκείνη ιδιαίτερα δύσκολη.

Βέβαια, οι τηλεθεατές από τις αρχές της νέας σεζόν θα ξαναδούν επί της οθόνης τούς αγαπημένους τους ήρωες, αφού η σειρά θα ολοκληρωθεί τηλεοπτικά τον Δεκέμβριο. Εμείς «τρυπώσαμε» στα άδυτα του σίριαλ που μονοπώλησε το ενδιαφέρον και εκμαιεύσαμε ειδήσεις που αφορούν την εξέλιξη της υπόθεσης. Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε παρά να ξεκινήσουμε με την Ξένια και τις ραδιουργίες της. Μη νομίζετε ότι έγινε καλύτερος άνθρωπος. Κάθε άλλο! Συνεχίζει ακάθεκτη να οργανώνει το σχέδιο δράσης της και αυτή τη φορά έχει βρει νέο… όχημα για να το υλοποιήσει. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τον Σήφη (Σπύρος Παππάς) που έκανε την εμφάνισή του στα τελευταία επεισόδια. Αν θυμάστε, ο Σήφης «έπεσε ξερός» από τη γοητεία της και φυσικά δεν γνωρίζει τίποτα για το παρελθόν. Το γεγονός ότι είναι… πάμπλουτος διευκολύνει ιδιαίτερα την Ξένια, η οποία θα τον εκμεταλλευτεί προκειμένου να βγάλει από μπροστά της την Κάτια και την Ελπίδα (Κάτια Δανδουλάκη – Ευδοκία Ρουμελιώτη). Εν τω μεταξύ, αφήσαμε τη Βάσω (Νίκη Παλλικαράκη) να κάνει εξετάσεις για τις συχνές ημικρανίες που την ταλαιπωρούν. Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, το πρόβλημα υγείας που έχει να αντιμετωπίσει είναι πολύ πιο σοβαρό, τόσο που θέτει σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή της. Η γνωριμία της με τον Παύλο (Σταύρος Καραγιάννης) θα τη βοηθήσει να αντιμετωπίσει όχι μόνο την κατάστασή της, αλλά και τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί στην προσωπική της ζωή.

Και αυτό γιατί η Βάσω μαθαίνει με ποια την έχει απατήσει ο άνδρας της, ο Ηλίας (Οδυσσέας Σταμούλης), γεγονός που δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι. Η κόρη της η Ελπίδα ζει κι αυτή τον γολγοθά της.

Τι κι αν ο κρυφός της έρωτας, ο Αλέξης (Πέτρος Μπουσουλόπουλος), της είχε υποσχεθεί ότι θα χωρίσει; Η αρραβωνιαστικιά του ανακοίνωσε γάμους και γλέντια και ο πεθερός του τού έχει βάλει το μαχαίρι στον λαιμό να πάρει την κόρη του με παπά και με κουμπάρο. Επειδή όμως η ζωή χρωστάει της Ελπίδας, υπάρχει… ένα φως στο τούνελ για τη σχέση τους. Οσο για την Ντορίτα (Ευγενία Παναγοπούλου), που έμαθε την πρώτη νύχτα του γάμου της ότι ο Νικόλας (Ορέστης Τρίκας) την απάτησε, ετοιμάζει αντεπίθεση, καθώς έχει κι έναν κρυφό θαυμαστή στο εστιατόριο όπου εργάζεται, και δεν θα χάσει την ευκαιρία να τον χρησιμοποιήσει προκειμένου να κάνει τον Νικόλα να ζηλέψει.

Κωνσταντίνα Γαρνέλη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα