(Δεν) πωλείται ο Τοροσίδης!

Κανένα θέμα αποχώρησης (προς το παρόν) από τον Ολυμπιακό δεν τίθεται σχετικά με τον Βασίλη Τοροσίδη. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κατηγορηματικοί με όσα ακούγονται περί πρότασης 3.500.000 ευρώ που ετοιμάζει η αγγλική Στόουκ για να τον αποκτήσει. «Δεν έχουμε καμία πρόταση για την παραχώρηση του Βασίλη Τοροσίδη ούτε για άλλον ποδοσφαιριστή» υποστηρίζουν κύκλοι της ΠΑΕ, ενώ τονίζουν ότι δεν προτίθενται να τον παραχωρήσουν με αυτά τα χρήματα. Ωστόσο σε ενδεχόμενη πρόταση που θα έφτανε στο λιμάνι και θα πλησίαζε -αν δεν κάλυπτε εξ ολοκλήρου- τη ρήτρα του 26χρονου διεθνούς αμυντικού που ανέρχεται στα 7.000.000, οι Πειραιώτες θα ήταν θετικοί, αν φυσικά ο σύλλογος ικανοποιούσε και τον ποδοσφαιριστή.

Σε ό,τι αφορά τον Κώστα Μήτρογλου θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός, αφού μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αξιόλογη πρόταση ομάδας για να τον αγοράσει.

Την ίδια ώρα κύκλο επαφών με ομάδες από Γερμανία και Ολλανδία έχει ξεκινήσει η πλευρά του Ντένις Ρόμενταλ, καθώς δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Παράλληλα οι ιθύνοντες της ομάδας εξετάζουν πώς μπορούν «να απαλλαγούν» από το βαρύ συμβόλαιο του Μάρκο Πάντελιτς. Πάντως και οι δύο ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή που θα ταξιδέψει το Σάββατο στο Ζέεφελντ της Αυστρίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οσον αφορά τις προπονήσεις συνεχίζονται σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ χθες το δεύτερο γκρουπ ποδοσφαιριστών (Κοστάντσο, Δασκαλάκης, Ν. Παπαδόπουλος, Μέγερι, Βαλεριάνος, Παπάζογλου, Λεάντρο, Σουμπίνιο, Κάταϊ και Ποτουρίδης) υποβλήθηκε σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Σήμερα αναμένεται να περάσει το τρίτο και τελευταίο γκρουπ.

Σχετικά με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα τα ξημερώματα στην αναμέτρηση της Αργεντινής με την Κολομβία για το Κόπα Αμέρικα. Ο λόγος ήταν ότι ο Κάρλος Σάντσες αναμενόταν να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα. Παράλληλα όλα δείχνουν ότι η περίπτωση του Μίλαν Γιοβάνοβιτς απομακρύνεται, καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη της Λίβερπουλ είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Χάρης Δάντσης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα