Μηνύουν τον Καρχιμάκη τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ…

«Ο κ. Καρχιμάκης είναι ένας δωσίλογος, ο οποίος στην περίοδο της Κατοχής θα φορούσε κουκούλα και θα έδειχνε ποιος συμμετείχε στις πορείες ή ποιος έκανε τι» είπε (στον Βήμα FM) o καταγγελθείς για συμμετοχή στην επίθεση κατά του Ν. Τσώνη, Ορέστης Ζούμπος, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. «Εγώ ήμουν εκεί. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ στη ζωή μου. Ο κ. Καρχιμάκης όμως κρύβεται πίσω από τη βουλευτική του ασυλία και διαπράττει αδικήματα, όπως αυτό της συκοφαντικής δυσφήμησης» κατήγγειλε. Για την επίθεση υποστήριξε ότι επρόκειτο για μία ειρηνική διαδήλωση που πυροδοτήθηκε όταν ο κ. Τσώνης «άρπαξε έναν εκ των διαδηλωτών από τον λαιμό», προσθέτοντας ότι «η οργή του λαού ενάντια στα μέτρα και στο ξεπούλημα της χώρας μας δεν μπορεί να χαλιναγωγηθεί» και καλώντας το ΠΑΣΟΚ να καταδικάσει πρωτίστως «τις δολοφονικές αστυνομικές επιθέσεις». Οσο για τη σύνθεση συμμετεχόντων στο επεισόδιο, υποστήριξε ότι δεν ζητείται «πιστοποιητικό φρονημάτων» από κανέναν, θυμίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου είχε πει ότι «θα μας πάρουν με τις πέτρες».


…και της Χρυσής Αυγής

Αγωγή σε βάρος του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη πρόκειται να καταθέσει η Χρυσή Αυγή με αφορμή όσα ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του «περί… μείγματος χρυσαυγιτών και συριζαίων» που ευθύνονται για τις επιθέσεις κατά κυβερνητικών βουλευτών. Η Χρυσή Αυγή μιλά επίσης για «φίμωση» των απόψεών της και για νέα προβοκάτσια σε βάρος της.

Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή: «Μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει το σενάριο περί συμπόρευσης μελών της με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που πρώτος παρουσίασε προ ημερών στο Mega ο κ. Πεταλωτής. Η οργή του ελληνικού λαού για την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και την παράδοση της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους δεν πρόκειται να περιοριστεί από τα φτηνά επικοινωνιακά τρικ των κυβερνητικών παραγόντων. Οι συγκεκριμένες δηλώσεις αποτελούν συνέχεια της κακοστημένης προβοκάτσιας με τους δήθεν… χρυσαυγίτες οδηγούς της ΕΘΕΛ στο Σύνταγμα. Τότε κανένας τηλεοπτικός σταθμός και καμία εφημερίδα δεν δημοσιοποίησε την επίσημη διάψευση που κοινοποιήθηκε από το γραφείο Τύπου του κόμματός μας». Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Χθες ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι για τον προπηλακισμό του κυβερνητικού βουλευτή Τσώνη ευθύνονται δυο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (τα ονόματα των οποίων δεν έχουμε κανένα λόγο να δημοσιεύσουμε) και: “μείγμα Χρυσής Αυγής, επώνυμο Κούτρας”. Σημαντική παρατήρηση: Παρόλο που σε όλα τα δελτία ειδήσεων φιλοξενήθηκαν εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ για να απαντήσουν στις συγκεκριμένες δηλώσεις, ούτε σε ένα δεν κλήθηκε εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής». Μάλλον έμπλεξε ο… σύντεκνος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα