Για αντίποινα έκανε λόγο και ο Μ. Οθωνας!

Το… σχέδιο κατάληψης του Κοινοβουλίου από ομάδες εξτρεμιστών «αποκάλυψε» (μιλώντας χθες στον Νίκο Χατζηνικολαου στον Real fm) ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Οθωνας προκειμένου να δικαιολογήσει τις βιαιότητες των ΜΑΤ επί δικαίους και αδίκους κατά τη διάρκεια της 48ωρης γενικής απεργίας που συντάραξε το κέντρο της Αθήνας.Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται αλλά και δεν διαψεύδονται, το «σχέδιο κατάληψης της Βουλής» αποκαλύφθηκε με το… γνωστό πλέον βαλιτσάκι της ΕΥΠ που «πήρε φωτιά» και επί πολλές ημέρες παρακολουθούσε κινητά συγκεκριμένων ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα οποία «έλεγαν» τα πάντα τηλεφωνικώς, αποφεύγοντας τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις!

«Κανείς δεν πρέπει να συμφωνεί ούτε καν να ανέχεται ενέργειες που ξεφεύγουν από τους προβλεπόμενους κανόνες εμπλοκής και επιχειρησιακής δράσης της ΕΛ.ΑΣ. Ομως είναι όχι απλά υπερβολικό, αλλά και ελάχιστα χρήσιμο να εστιάζουμε σε μεμονωμένες και αποσπασματικές τέτοιες ενέργειες, χάνοντας την ουσία. Το ότι δηλαδή τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα απετράπη να υλοποιηθεί ένας σχεδιασμός, ο οποίος στόχευε στην κατάληψη του ελληνικού Κοινοβουλίου και σε εκτεταμένες καταστροφές, λεηλασίες και βανδαλισμούς σε ολόκληρη την Αθήνα» τόνισε ο κ. Οθωνας, ενώ αναφερόμενος στις επιθέσεις κατά πολιτικών, εμμέσως πλην σαφώς απείλησε με αντίποινα αλά Παπουτσή: «Αυτές οι συμπεριφορές μπορούν να έχουν έπειτα από λίγο ανεξέλεγκτες συνέπειες. Ξέρετε, σε κανένα κόμμα ούτε καν σε κανέναν πολιτικό δεν είναι καθόλου δύσκολο να σχηματίσει σε κάθε περιοχή μια γκρούπα που θα καιροφυλακτεί και θα βρίζει ή θα προπηλακίζει όποιον δεν συμφωνεί μαζί του».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα