«Κεραυνοί» από Μίκη κατά Πεταλωτή

Κόντρα με τον ιδρυτή της Σπίθας Μίκη Θεοδωράκη πυροδότησαν οι προκλητικές και απαράδεκτες δηλώσεις του υφυπουργού Δικαιοσύνης Γ. Πεταλωτή, με αφορμή τις αφίσες της Σπίθας στην Κομοτηνή, με φωτογραφίες βουλευτών που υπερψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο.

Να είναι προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς του ζήτησε από τον αυθάδη υφυπουργό ο κ. Θεοδωράκης, δηλώνοντας ότι «αστόχαστα και ανιστόρητα» τον χαρακτήρισε «φασίστα». «Είναι πολύ βαριά κουβέντα που, επειδή ακριβώς βιάζει την ιστορική πραγματικότητα, είναι πολύ πιθανό να γυρίσει κάποτε μπούμερανγκ ενάντια σε αυτόν που την εκστομίζει και την παράταξή του» σημειώνει.

Ο κ. Θεοδωράκης χαρακτηρίζει «φασιστική πράξη» την περιφρόνηση του 80% των πολιτών από το ΠΑΣΟΚ, που «οχυρωμένο πίσω από την τρόικα, τα ΜΑΤ και τους κουκουλοφόρους υποβάλλει τον λαό και το έθνος σε σκληρή δοκιμασία». Η πλειοψηφία κατά τον ίδιο -και όχι μόνο οι αφισοκολλητές της Σπίθας- πιστεύει ότι η υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου προσβάλλει το δημόσιο αίσθημα. «Αν τολμάτε, πείτε καθαρά στους Ελληνες ότι είναι φασίστες, γιατί δεν έμαθαν να προσκυνούν, όπως μερικοί άλλοι, την κ. Μέρκελ και Σία» συνεχίζει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα